Ανώτερη η Ουκρανία, κέρδισε τη Βόρεια Μακεδονία 2-1 που πάλεψε το ματς, και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση αντίθετα με τους γείτονες που ετοιμάζουν τις… βαλίτσες της επιστροφής.

Η Ουκρανία μπήκε δυνατά από τα πρώτα μόλις λεπτά της αναμέτρησης, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας, ενώ στο 8′ είχε και την πρώτη της καλή στιγμή με ένα σουτ του Μαλινόφσκι, που απέκρουσε ο Ντιμιτριέφσκι με δυσκολία. Η Βόρεια Μακεδονία προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και είχε και μια καλή ευκαιρία στο 16′, με τον Ελμάς να αστοχεί από πολύ κοντινή απόσταση.

Η Ουκρανία άνοιξε το σκορ στο 29′ με κοντινή προβολή του Γιαρμολένκο, έπειτα από μαγική ασίστ του Καράεφ (1-0).

Μετά από πέντε λεπτά, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0, με τον Γιάρεμτσουκ να «εκτελεί» τον Ντιμιτριέφσκι από θέση τετ α τετ και να δίνει μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βόρεια Μακεδονία μπήκε πολύ δυνατά και στο 47′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αντέμι, ενώ στο 51’ λεπτά απάντησαν οι Ουκρανοί με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαλινόφσκι, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντιμιτριέφσκι.

Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι ανταμείφθηκαν για το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν, κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Αλιόσκι, ο οποίος δεν κέρδισε σε πρώτο χρόνο τον Μπουστσόν, αλλά το έκανε σε δεύτερο, παίρνοντας το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-1.

Στο 83′ η ομάδα του Σεφτσένκο είχε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, καθώς κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ντιμιτριέφσκι απέκρουσε την εκτέλεση του Μαλινόφσκι.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Αντρέι Σεβτσένκο): Μπούστσαν, Σαμπάρνι, Καραβάεβ, Μαρβιγένκο, Μικολέννκο, Στεπανένκο, Σαπαρένκο (78’ Σίντορτσουκ), Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο (70’ Τσιγκανκόβ), Μαλινόβσκι (90+1’ Σομπολ), Γιάρεμτσουκ (70’ Μπεσέντιν)

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Ιγκόρ Ανγκελόβσκι): Ντιμιτριέβσκι, Μουσλίου, Βελκόβσκι (85’ Τριτσκόβσκι), Ριστόβσκι, Νικόλοβ (46’ Τραϊκόβσκι), Αλιόσκι, Σπιρόβσκι (46’ Τσουρλίνοβ), Αντέμι (85’ Ριστέβσκι), Μπάρντι (77’ Αβραμόβσκι), Ελμάς, Πάντεβ