Η Ελβετία είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Η Ουαλία πήρε ισοπαλία (1-1) και έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αν κάποιοι χάρηκαν από αυτό το αποτέλεσμα ήταν οι Ιταλοί που μετά τη νίκη τους επί της Τουρκίας είναι μόνοι στην κορυφή του 1ου ομίλου του Euro 2020.

Η Ελβετία ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο και αυτή που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 49’ ο Εμπολό κέρδισε στον αέρα τους αμυντικούς της Ουαλίας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες και με κεφαλιά σκόραρε.

Η Ουαλία βγήκε μπροστά και «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο. Στο 74’ ο Μουρ πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Μορέλ και την έστειλε στα ελβετικά δίχτυα.

Η Ελβετία πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά οι Ζακάρια και Εμπολό δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, ενώ ένα γκολ του Γκαβράνοβιτς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΟΥΑΛΙΑ (Ρομπ Πέιτζ): Γουόρντ, Μπεν Ντέιβις, Ροντόν, Μέπαμ, Μορέλ, Τζέιμς (75’ Μπρουκς), Ράμσεϊ (90+3’ Αμπαντού), Άλεν, Μουρ, Ρόμπερτς, Μπέιλ

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Σερ, Ροντρίγκες, Εμπαμπού, Ελβέντι, Ακανζί, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακιρί (66’ Ζακάρια), Εμπολό, Σεφέροβιτς (84’ Γκαβράνοβιτς)