Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως, ότι ο Ιβάν με διάφορα κόλπα κατάφερε να βραχυκυκλώσει ακόμη και την αμερικανική πρεσβεία.

Ο Τζορτζ Τσούνης παραλίγο να χτυπήσει εγκεφαλικό, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Σαββίδης μιλάει με τους Κινέζους για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου στον ΟΛΘ.

Βέβαια οι έμπειροι συνεργάτες του στην πρεσβεία τον καθησύχασαν.

Του εξήγησαν ότι πρόκειται για κόλπο του Ιβάν και μήνυμα προς τους Αμερικανούς ότι αν συνεχίσουν να τον πιέζουν θα δώσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στους Κινέζους και μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Το RADAR έγκαιρα σας είχε αποκαλύψει ότι ο Ιβάν ακολουθεί παρελκυστική τακτική, διαπραγματεύεται με όλους, αλλά δεν πουλάει.

Αυτό άρχισαν να το κατανοούν και οι Αμερικανοί επενδυτές της HIG που εδώ και ένα χρόνο έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνομιλούσαν με τον Αρτούρ Νταβιτιάν, δεξί χέρι των επιχειρήσεων Σαββίδη στην Ελλάδα, που με απαίτηση της πρεσβείας των ΗΠΑ τον πέταξαν έξω από τον ΟΛΘ!

Ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού Fund Kωνσταντίνος Μπήτρος εξήγησε ότι ενδιαφέρεται για την εξαγορά του ΟΛΘ, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι ο Σαββίδης θα εκδηλώσει πραγματικό ενδιαφέρον.

Γιατί από πέρσι τον Απρίλιο τους έχει στο περίμενε!

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Ιβάν Σαββίδης μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει κανένα έμπρακτο ενδιαφέρον προκειμένου να αρχίσει μια διαπραγμάτευση για το τίμημα.

Λόγια και μόνο λόγια για να κερδίζει χρόνο απέναντι στους Αμερικανούς αλλά και την ελληνική κυβέρνηση που τα έχει πάρει μαζί του καθώς θαφτεί ότι ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας στήριξε στις εκλογές υπογείως τα Ακροδεξιά κόμματα!

Άλλωστε ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας είναι γενικά εξαφανισμένος από τον Φεβρουάριο του 2020.

Πότε εμφανίζεται στα Εμιράτα, πότε στα Σκόπια και πότε στην Ελβετία.

Αν φυσικά όλες αυτές οι μετακινήσεις του είναι αληθείς και δεν είναι εγκλωβισμένος στο Ροστόφ από το καθεστώς Πούτιν!

Φροντίζει όμως να τροφοδοτεί τη δημοσιογραφική πιάτσα με διάφορα σενάρια, ότι δήθεν διαπραγματεύεται την πώληση του λιμανιού.

Μέχρι και τον Τέλη Μυστακίδη εμφάνισε ως υποψήφιο αγοραστή.

Ωστόσο ο ομογενής μεγιστάνας περισσότερο φέρεται να ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ παρά για τον ΟΛΘ!

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Ιβάν τους δουλεύει όλους.

Την κυβέρνηση που τον πιέζει να μεταβιβάσει τον ΟΛΘ στους Αμερικανούς και βεβαίως κάποια ισχυρά λόμπι στη Ρωσία που του έχουν κλείσει ερμητικά την πόρτα εξόδου της κόκκινης υπερδύναμης…

Διαβάστε περισσότερα