Για να ξέρετε…

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά γράφονται σχετικά με το ποιος πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ουσιαστικά επέβαλε τον Νότη Μηταράκη στην κυβέρνηση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, σας λέμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτός ήταν ο Γιώργος Γεραπετρίτης!

Ο πρώην Υπ. Επικρατείας και νυν Υπ. Εξωτερικών (με ψαλιδισμένες αρμοδιότητες λόγω Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου) ήταν εκείνος που έπεισε τον πρωθυπουργό να τοποθετήσει στο παρά πέντε τον πρώην Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη!

Μια έκπληξη, που δεν κράτησε πολύ και στην ουσία, για τους καλά γνωρίζοντες, αφήνει εκτεθειμένο τον Γ. Γεραπετρίτη στα μάτια του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αστικός μύθος μάλιστα λέει, πως ο Γ. Γεραπετρίτης φέρεται να ήταν εκείνος που είχε φροντίσει τις εποχές των περίφημων δομών για τους μετανάστες, (τότε που οι αναθέσεις πήγαιναν σύννεφο) να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για τα επίμαχα θέματα, ο τότε υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας και ένας παράγοντας του εργοληπτικού τομέα!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν…

Διαβάστε ακόμη: