Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει έρθει στην επιφάνεια η σχέση των δύο γυναικών.

Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα όχι μόνο είχαν φιλική σχέση, αλλά και η πρώτη σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο».

Η φημολογία ότι η Δανάη Μπάρκα δεν είναι μόνο φίλη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό. Στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

«Είσαι η βασίλισσά μου, η θεάρα μου» έλεγε η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο οι άλλοτε φίλες, ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, η μία προς την άλλη. «Βασίλισσά μου, να χαίρεσαι τη μανούλα σου» λέει η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους γελούν. Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα της εύχεται «να χαίρεσαι τα παιδάκια σου» και η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» της είπε «δεν έχω παιδάκια, την μπουκίτσα σου εσύ (τον σκύλο της) και τη μανούλα σου μαζί, βασίλισσά μου, θεάρα μου».

Δείτε το βίντεο

 

@mix_toking

♬ πρωτότυπος ήχος – Mix Toking

Κατερίνα Καινούργιου: Εβαλε emoji εμετού στις φωτογραφίες με το φιλί Μπάρκα-Τσαγκρίδη

Δανάη Μπάρκα: Εγώ πήρα μία απόφαση, θα περνάμε ωραία, είπε στην εκπομπή της

Δανάη Μπάρκα: Όταν έκανε φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε ακόμη: