Η Σοφία Χαρμαντά ήταν η μόνη Ελληνίδα που έδωσε το παρών στο πάρτι του Vanity Fair μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε στην εκδήλωση, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Dolce&Gabbana.

Όσκαρ 2024: Η Σοφία Χαρμαντά η μοναδική Ελληνίδα μοντέλο που πήγε στο πάρτι μετά

Ανάμεσα σε πολλά διάσημα πρόσωπα του Χόλιγουντ, η Σοφία Χαρμαντά περπάτησε στο κόκκινο χαλί, όπου και φωτογραφήθηκε.

Μάλιστα, έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενη στη νύχτα αυτή. Στη λεζάντα έγραψε: «Η πιο μαγική νύχτα της χρονιάς. Φορώντας Dolce&Gabbana».

Στη συνέχεια και ο Χάρης Σιανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό.

Κάτω από αυτή, έγραψε: «Ζούμε σε εποχές που σχεδόν σου απαγορεύουν να κάνεις όνειρα… Αυτό που ήδη έχεις είναι και το περισσότερο που μπορείς να διεκδικήσεις…Άλλωστε είναι μεγάλη η απόσταση που πρέπει να διανύσεις απο τον Άλιμο στο πάρτυ του Vanity Fair των Oscar, ούσα η μοναδική Ελληνίδα μοντέλο που έχεις παρευρεθεί ποτέ σε αυτό… Το μεγαλύτερο και hardest invite only-event of the planet… Δεν αρκεί μόνο μια εμφάνιση, αλλά ένα κράμα πραγμάτων! Συγχαρητήρια Σοφία μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia (@sofiaharmanda)

Όσκαρ 2024: Ποια είναι η Σοφία Χαρμαντά

Η Σοφία Χαρμαντά είναι μοντέλο ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.

Μπάτλερ και Χαρμαντά γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια στο κοσμικό γκαλά amfAR, με τον ηθοποιό να δείχνει αμέσως γοητευμένος από την Ελληνίδα. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

Παρά το γεγονός ότι από το 2014 μέχρι και το 2016 ο κινηματογραφικός Λεωνίδας είχε σχέση με τη 48χρονη αρχιτέκτονα Μόργκαν Μπράουν, φιλοξένησε τη Σοφία Χαρμαντά επί μήνες στην έπαυλή του στο Λος Αντζελες όταν εκείνη ξεκινούσε καριέρα στις ΗΠΑ.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους, καθώς του έδωσε χρόνο να τη γνωρίσει καλύτερα και να φροντίσει να τη βοηθήσει φέρνοντάς τη σε επαφή με κορυφαίους ατζέντηδες της μόδας και του κινηματογράφου.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν. Ωστόσο, ύστερα από λίγους μήνες το μοντέλο είχε και πάλι την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Ωστόσο, δύο χρόνια- περίπου- μετά χώρισαν, με τη Σοφία να επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους. «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις. Είναι πολύ καλός και ξέρει πώς να φέρεται σε μία γυναίκα».

Διαβάστε ακόμη: