Η Omega, η οποία έχει κάνει πολλά πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες χάρη στην συνεργασία της με την Swatch, ήταν η μάρκα επιλογής αρκετών ηθοποιών, στα φετινά βραβεία Όσκαρ

Ο Andrew Garfield  και ο Jamie Dornan φόρεσαν το νέο Omega Speedmaster ‘57, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στους λιανοπωλητές

Ο Shaun White φόρεσε  ένα χρυσό Omega Speedmaster που διέθετε ένα διακριτικό πράσινο καντράν, ενώ ο Simu Liu συνδύασε το κόκκινο Versace κοστούμι του με ένα χρυσό Omega Seamaster Aqua Terra 150M (ο συνδυασμός χρυσού-κόκκινου είναι μια ωδή στο σύμβολο της κινεζικής κουλτούρας για καλή τύχη και ευτυχία).

Η Cartier ήταν επίσης μια ξεχωριστή επιλογή μεταξύ των παρευρισκομένων στα Όσκαρ, με τον Rami Malek και τον Jake Gyllenhaal να φορούν το κλασικό Cartier Tank, και τον Kodi Smit-McPhee να φοράει ένα custom ρολόι του οίκου με ένα ιδιαίτερο εφέ χιονόσφαιρας στο καντράν.

Τέλος, ο Jacob Elordi “έσπασε” τον κανόνα που θέλει τους άντρες να φορούν ένα dress ρολόι στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας ένα Tag Heuer Monaco με μάυρο καντράν. Πρόκειται για ένα σπορ ρολόι που κατασκευάστηκε για τους μηχανοκίνητους αγώνες, το οποίο τυχαίνει να δείχνει εξαιρετικό ακόμα και με black-tie εμφάνιση.