Ο Ορλάντο Μπλουμ πήγε με την αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Πέρι στο δείπνο του Ιδρύματος Kering Caring for Women στη Νέα Υόρκη και έγινε viral.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη φωτογραφία του ζευγαριού με την Κιμ Καρντάσιαν η οποία επίσης έδωσε το «παρών» φορώντας ένα στενό φόρεμα.

Ένας από τους φωτογράφους στην εκδήλωση, «έπιασε» τον Μπλουμ να κοιτάζει τα κάλλη της Καρντάσιαν, ενώ την ίδια ώρα κρατά από τη μέση την τραγουδίστρια και αρραβωνιαστικιά του.

Δείτε το στιγμιότυπο

GettyImages-2170424533

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και τα διεθνή πρακτορεία δεν παρέλειψαν να κάνουν το σχόλιό τους. «Ήταν εξαιρετικά ντυμένοι και οι τρεις» γράφει το TMZ. «Ο Ορλάντο φορούσε ένα μαύρο σμόκιν, η Κέιτι ένα φανταχτερό γαλάζιο φόρεμα και η Κιμ φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα από λάτεξ, που τόνιζε τα καλλίγραμμα οπίσθιά της. Τότε ήταν που το βλέμμα του Ορλάντο προφανώς περιπλανήθηκε στα οπίσθια της Κιμ ή εστίασε σε κάποια ενοχλητική μύγα που τριγυρνούσε γύρω από τα οπίσθιά της. Εμείς πιστεύουμε ότι ήταν το πρώτο» συνέχισε ο αρθρογράφος του TMZ σε μια χιουμοριστική αναφορά για τον Ορλάντο Μπλουμ.

Διαβάστε ακόμη: