Ο S&P 500 έπεσε ελαφρώς την Τρίτη, καθώς το εντυπωσιακό ράλι που παρατηρήθηκε αυτόν τον μήνα φάνηκε να χάνει λίγο δυναμική. Ο δείκτης της ευρείας αγοράς έχασε 0,1% μαζί με τον Nasdaq Composite. Ο βιομηχανικός μέσος όρος Dow Jones μειώθηκε οριακά.

Οι μετοχές της Zscaler υποχώρησαν περίπου 2,8%. Η εταιρεία ασφάλειας cloud διατήρησε τις προσδοκίες της για τις τιμολογήσεις του 2024 από 2,52 έως 2,56 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατά τα άλλα, η Zscaler δημοσίευσε προσαρμοσμένα κέρδη και έσοδα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες του πρώτου οικονομικού τριμήνου.

Οι κινήσεις ακολουθούν μια χαμένη μέρα στη Wall Street. Dow και S&P 500 αμφότεροι ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Δευτέρας περίπου 0,2% χαμηλότερα, ενώ ο Nasdaq Composite σημείωσε πτώση σχεδόν 0,1%.

Η μέτρια υποχώρηση της Δευτέρας έρχεται κοντά στο τέλος ενός ισχυρού μήνα συναλλαγών που αποδείχθηκε ο Νοέμβριος, ο οποίος ολοκληρώνεται με το κλείσιμο της Πέμπτης.

Ο Dow και ο S&P 500 βρίσκονται σε ρυθμό για να κλέισουν τον μήνα 6,9% και 8,4% υψηλότερα, αντίστοιχα. Ο βαρύς για την τεχνολογία Nasdaq αναρριχήθηκε 10,8% τον Νοέμβριο.

Οι έμποροι θα ακολουθήσουν τα οικονομικά στοιχεία σε θέματα όπως οι τιμές των κατοικιών και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών που αναμένεται να ανακοινωθούν την Τρίτη το πρωί. Στο μέτωπο των οικονομικών αποτελεσμάτων, η CrowdStrike αναμένεται να αναφέρει μετά το κλείσιμο σήμερα.

Οι επενδυτές θα παρακολουθούν επίσης μια σειρά αξιωματούχων της Federal Reserve που θα κάνουν παρατηρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτοί οι ομιλητές περιλαμβάνουν τον Πρόεδρο της Fed του Σικάγο, Austan Goolsbee, καθώς και τους διοικητές της Fed Christopher Waller και Michelle Bowman.

Διαβάστε ακόμη: