Οργή και στην Κουμουνδούρου προκαλεί πλέον ο Παύλος Πολάκης, καθώς νοθεύει και πάλι τη γραμμή του κόμματος όσον αφορά στον εμβολιασμό, με νέο άρθρο, που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

«Δεν θα απολογούμαστε εμείς για αυτόν», διαμηνύουν όλο και περισσότερα στελέχη, που αισθάνονται ότι συνεχώς ο «αψύς» Σφακιανός χύνει την καρδάρα με το γάλα, κάθε φορά που μετά …Βαΐων και κλάδων η Κουμουνδούρου τη γεμίζει!

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ εκείνων που αντιδρούν περισσότερο στις φωτιές που ανάβει κάθε τόσο στην Κουμουνδούρου ο Παύλος Πολάκης δεν είναι μόνο τα στελέχη της «Ομπρέλας», αλλά και οι «προεδρικοί».

Οι «προεδρικοί», μάλιστα, το τελευταίο διάστημα φέρονται περισσότερο ενοχλημένοι από τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, καθώς οι θέσεις του πρώην υπουργού Υγείας έχουν επιπτώσεις και στους ίδιους, αφού χάνουν κομματικό ακροατήριο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες οι «προεδρικοί» είναι εκείνοι που εισηγούνται με μεγαλύτερη ένταση τελευταία στον Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέτρα κατά του Παύλου Πολάκη. «Η κατάσταση δεν πάει άλλο», προειδοποιούν.

Πάντως, όσοι έχουν συνομιλήσει τελευταία με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν τον βλέπουν διατεθειμένο να λάβει μέτρα για τον Παύλο Πολάκη. Τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή, παρά τη μεγάλη πίεση που δέχεται!

 

Πηγή