Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο δαιμόνιος και δραστήριος νεαρός επιχειρηματίας Ν. Κοκλώνης, που εσχάτως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, είχε συνάψει συμφωνία με τους εν Ελλάδι διαχειριστές των επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να αναλάβει όλο το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, τα κόστη, το εργατικό δυναμικό (εκτός από τη δελτίο ειδήσεων και το ενημερωτικό τμήμα που θα παρέμεναν υπό τον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία) και να εκμεταλλευθεί το διαφημιστικό έσοδο!
Μεταξύ των δυο πλευρών μάλιστα είχε υπάρξει και option αγοράς του τηλεοπτικού σταθμού αντί 60 εκατ. ευρώ, ενώ αν υπήρχε πώληση του τηλεοπτικού σταθμού σε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο στα λεφτά αυτά, τότε ο Ν. Κοκλώνης (που διαθέτει πλέον και ιδιωτικό ελικόπτερο) θα αποκόμιζε ένα bonus της τάξης των 2 εκατ. ευρώ, όπως προβλεπόταν στην συμφωνία!
Ωστόσο νεότερες πληροφορίες που φέρεται να σχετίζονται με την οικονομική κατάσταση του Ιβάν Σαββίδη και τα προβλήματα ασφυξίας που αντιμετωπίζει και τον οδηγούν στην οριστική αποχώρηση από την Ελλάδα, όπου δεν έχει εμφανιστεί από τον Φεβρουάριο του 2020, για περισσότερο δηλαδή από 3 χρόνια (!!!), ακούγεται ότι οδήγησαν τον οξυδερκή και φιλόδοξο επιχειρηματία – παρουσιαστή Ν. Κοκλώνη στην απόφαση να εγκαταλείψει άρον – άρον το εγχείρημα του Open, που κατά πληροφορίες ναυαγεί οριστικά!!!

Διαβάστε ακόμη: