Μία μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορία της Σάλκε γράφεται φέτος. Οι «βασιλικοί μπλε» ηττήθηκαν με 1-0 υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην 2η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, μετά από 33 χρόνια!

Την φετινή χρονιά, η Σάλκε αποτέλεσε σάκο του μποξ για τις υπόλοιπες ομάδες της Μπουντσελίγκα. Έτσι, συνέλεξε μόλις 13 βαθμούς μετά από 2 νίκες, 7 ισοπαλίες και 21 ήττες που είναι η χαμηλότερη συγκομιδή βαθμών από οποιαδήποτε σύλλογο τη φετινή χρονιά στα κορυφαία 5 πρωταθλήματα.

Οι οπαδοί της ομάδας δεν πήραν και τόσο καλά την είδηση του υποβιβασμού. Έτσι, επιτέθηκαν και κυνήγησαν ποδοσφαιριστές του συλλόγου τους στους δρόμους έξω από το γήπεδο.

Ειδικότερα, μετά την επιστροφή του πούλμαν στη «Βέλτινς Αρίνα» 500-600 οπαδοί περίμεναν την ομάδα. Στο πούλμαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ήταν και ο δανεικός από την Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς καθώς και ο Σκοντράν Μουστάφι.

Κάποιοι από τους οπαδούς απείλησαν τους παίκτες, τους πέταξαν αυγά και σε κάποιες σκηνές που έχουν βιντεοσκοπηθεί φαίνεται να κυνηγούν κάποιους από τους παίκτες κατά μήκος του γηπέδου. Οι σκηνές είναι τρομακτικές και απολύτως καταδικαστέες.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται να καταδιώκονται είναι Μαρκ Ουτ σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ESPN, Archie Rhind-Tutt. Στο βίντεο μάλιστα, ακούγεται να αποκαλείται «πουτ@ν@ς γιος».

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.