Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να αλλάξουν το όνομα της «ΟΠΑΠ Αρένα» και να βάλουν μπροστά το όνομά της ομάδας τους.

Από το βράδυ που ο Ολυμπιακός κέρδισε εντός έδρας την Άστον Βίλα με δύο γκολ και «κλείδωσε» την παρουσία του στον τελικό του Europa Conference League, φαίνεται πως οι οπαδοί της ΑΕΚ το πήραν πιο… βαριά από τους Άγγλους. Και αυτό γιατί, ως γνωστόν, ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδό τους. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είπανε να το πάνε ένα βήμα παρά πέρα…

Κάποιοι επίδοξοι «χάκερς» του Πειραιά φαίνεται πως έκαναν μαζικό «ντου» στους χάρτες της Google ,με αποτέλεσμα να καταφέρουν να αλλάξουν το όνομα της έδρας της ΑΕΚ, όπως αυτή εμφανίζεται στο GPS, και να μετατρέψουν το γήπεδο σε… Ολυμπιακός OPAP Arena!

Γεγονός το οποίο σίγουρα δεν χαροποίησε τους οπαδούς της Ένωσης, αφού αποδεικνύεται και έμπρακτα στα σχόλια και στις αξιολογήσεις του γηπέδου. Σε αυτό το «section» κράζουν ανελέητα την Google, που επέτρεψε την τροποποίηση του ονόματος του γηπέδου.

Πάντως, το χιούμορ και η καζούρα μεταξύ των οπαδών δεν λείπουν, καθώς αν κάποιος αναζητήσει στο GPS της Google την OPAP Arena, θα του προκύψει ως αποτέλεσμα το Ολυμπιακός Arena!

Το γήπεδο της ΑΕΚ εμφανίζεται ως «Ολυμπιακός Arena» στο GPS της Google

Αυτό έγινε μετά από μαζικού «ντου» φιλάθλων των Πειραιωτών, που ζήτησαν την αλλαγή του ονόματος του γηπέδου. Φυσικά, προκλήθηκε η άμεση αντίδραση των φίλων της ΑΕΚ, που κάνουν αρνητικά σχόλια και αξιολογήσεις στην εφαρμογή.

Φυσικά το όνομα του γηπέδου αναμένεται να διορθωθεί τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε ακόμη: