search

MEDIA

Ομιλος Antenna: Νέα διευθύνουσα σύμβουλος η Linda Jensen

Ο όμιλος Antenna συνεχίζει με συνέπεια και σταθερότητα να επεκτείνει το διεθνές του αποτύπωμα, επενδύοντας σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, σε νέες χώρες, αλλά και σε στελέχη διεθνούς βεληνεκούς. Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης…

Ομιλος Antenna: Νέα διευθύνουσα σύμβουλος η Linda Jensen

Ο όμιλος Antenna συνεχίζει με συνέπεια και σταθερότητα να επεκτείνει το διεθνές του αποτύπωμα, επενδύοντας σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, σε νέες χώρες, αλλά και σε στελέχη διεθνούς βεληνεκούς. Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης και επέκτασης της παρουσίας του παγκοσμίως, ανακοινώνει ότι η Linda Jensen αναλαμβάνει τη θέση Group Chief Executive Officer του ομίλου διεθνώς.

Ως επικεφαλής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου Antenna, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 31 κανάλια & 3 συνδρομητικές ψηφιακές πλατφόρμες, σε 3 ηπείρους, αγγίζοντας ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια, η Linda Jensen θα συμβάλλει στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων του ομίλου, στην παγκόσμια αγορά media και ψυχαγωγίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Linda Jensen διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών ομίλων media, όπως το HBO, το MTV και το CME.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Antenna, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχομαι την Linda στον Όμιλο Antenna. Η σπουδαία εμπειρία της θα συμβάλλει σημαντικά στη φιλόδοξη στρατηγική ανάπτυξη του Ομίλου μας παγκοσμίως και θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στις δραστηριότητές μας».

Η Linda Jensen, δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω CEO του Ομίλου Antenna. Η μακρά ιστορία του ομίλου σε δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου σε συνδυασμό με το όραμα για συνεχή πρόοδο και πρωτοπορία στη αγορά των media, αποτελούν θεμέλιο για ανάπτυξη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους συναδέλφους μου και μαζί να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια».

Διαβάστε ακόμη: