Ο Τάσος Δώνης, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει τη Ρεμς και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό! Εδώ και μέρες είναι γνωσστό ότι ο 24χρονος επιθετικός έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» από τον γνωστό μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκο που έχει κάνει αρκετές δουλειές με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Τάσος Δώνης πριν λίγο καιρό άλλαξε μανατζερική στέγη και πήγε στο γραφείο του Κουτσολιάκου.

Ο Δώνης πρόκειται να μετακομίσει στον Πειραιά δανεικός για έξι μήνες ενώ στο συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς. Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δώνη να «αναστήσει» την καριέρα του που βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Ο 24χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να πιάσει στη Ρεμς και βλέπει ότι στη Γαλλία δεν έχει μέλλον. Πήρε λοιπόν την απόφαση να επαναπατριστεί και ο Ολυμπιακός φαντάζει ιδανικός προορισμός. Αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι αν ο Δώνης σκύψει το κεφάλι και δουλέψει θα καταφέρει να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, κάτι που, τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο, δεν συμβαίνει.

Όσο για τον Κουτσολιάκο, που κάνει αρκετές δουλειές με τον Ολυμπιακό, έχει ακόμα έναν πελάτη του που προωθεί στον Ολυμπιακό, τον Ζαγαρίτη, αλλά σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η επιθυμία του νεαρού ποδοσφαιριστή που περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Παναθηναϊκό προτού αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.