Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους και σε δέκα μέρες θα μάθει αν θα είναι στο Europa League ή το Conference League. Η ομάδα θα έχει στραμμένη την προσοχή της σε τρεις διοργανώσεις μαζί με το Κύπελλο και η απόκτηση σέντερ φορ μοιάζει μονόδρομος.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πολιορκείται από ομάδες της χώρας του. Ο Αγιουμπ Ελ Καμπί θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής στο υψηλό επίπεδο και ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε τραυματίας από τον δανεισμό του στην τουρκική Αλάνιασπορ. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός επέστρεψε δυναμικά για τον Ράφα Μιρ. Ο Αντόνιο Κορδόν έχει σε τεράστια εκτίμηση τον 26άχρονο επιθετικό, είχε κάνει προσπάθεια να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και πριν 2-3 εβδομάδες, αλλά τότε δεν είχε φέρει καρπό η επαφή.

Ο Μιρ έπαιξε στο φινάλε του UEFA Super Cup πριν λίγες μέρες μεταξύ Σεβίλλης και Μάντσεστερ Σίτι. Ο ατζέντης του βρέθηκε και αυτός στην εξέδρα του «Καραϊσκάκης» οπότε δεν πρέπει να αποκλείεται το σενάριο της… κουβέντας. Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα αποκτήσει επιθετικό, μένει να δούμε αν αυτός θα είναι ο Ράφα Μιρ.

Διαβάστε ακόμη: