Η Diario del Almeria φέρνει στο φως της δημοσιότητας πρόταση ύψους 3.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό στην Αλμερία για τον Μπάμπιτς. Ωστόσο, όπως τονίζεται, ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος και θέλει περισσότερα.

Μετά τους Ιμπόρα και Κίνι, η ισπανική αγορά παραμένει στο… επίκεντρο των κινήσεων στο Λιμάνι – όπως είναι εξάλλου λογικό με τους Κορδόν και Μαρτίνεθ να εμπιστεύονται τη χώρα που έχουν δουλέψει με τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, έχει γραφτεί πως η Αλμερία ζήτησε 10.000.000 ευρώ από την Κρίσταλ Πάλας πριν λίγες μέρες για τον 27χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Ο Μπάμπιτς μετρά στην καριέρα του 82 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ με τον Ερυθρό Αστέρα. Στην Αλμερία έχει παίξει σε 74 ματς με 4 γκολ, ενώ έχει παίξει σε Βοϊβοντίνα (38 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), Ρεάλ Σοσιεδάδ (31 ματς, 3 γκολ), Φαμαλικάο (29 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ). Την περσινή σεζόν κατέγραψε με την Αλμερία 34 ματς και 3 γκολ γκολ με μόλις 5 κίτρινες.

Ενδιαφέρον για τον Τάντιτς σύμφωνα με τους Ισπανούς

Με ένα ένα όνομα-έκπληξη συνδέθηκε ο Ολυμπιακός καθώς γράφτηκε ότι είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντούσαν Τάντιτς.

Ο 34χρονος εξτρέμ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Άγιαξ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη «estadiodeportivo» να βάζει στο… παιχνίδι της μεταγραφή του τους «ερυθρολεύκους».

Συγκεκριμένα το δημοσιεύμα αναφέρει πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και οι Γιουβέντους, Αλ Αχλί από την Αίγυπτο, Ίντερ Μαϊάμι και Μπεσίκτας θέλουν τον Σέρβο επιθετικό για την ενίσχυση του εκάστοτε ρόστερ τους.

Ο 98 φορές διεθνής Σέρβος μέτρησε πέρσι 13 γκολ και 21 ασίστ σε 47 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά με τον ολλανδικό σύλλογο, σε πέντε χρόνια, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και έπαιξε σε 241 ματς με απολογισμό 105 τέρματα και 112 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα