Ντάρκο Κοβάσεβιτς η επιστροφή! Ο Σέρβος γύρισε στο μεγάλο λιμάνι και αναλαμβανει χρέη Αθλητικού Διευθυντή στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο και την ελληνική πραγματικότητα, καθώς στο παρελθόν είχε υπηρετήσει τον Ολυμπιακό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού και μάλιστα οι οπαδοί των Πειραιωτών είχαν κάνει σύνθημα το όνομα του Σέρβου επιθετικού, όταν αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα.

Μια μέρα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Σέρβος επιστρέφει στον Ολυμπιακό, αναλαμβάνοντας χρέη Αθλητικού Διευθυντή, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε αγωνιστεί σε 61 παιχνίδια, έχοντας 31 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Μάιο του 2013 υπηρέτησε τον πειραϊκό σύλλογο από το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Τώρα, επιστρέφει στον Ολυμπιακό και όπως ανέφερε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)».

Διαβάστε ακόμη: