Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Basket League.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, υπήρξαν φθορές στο γήπεδο κατά την έξοδο των δύο ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Νίκος Παππάς όπως ανέφερε η  ΚΑΕ, κλώτσησε και έσπασε τα διαχωριστικά ανάμεσα στη ράμπα που χωρίζει τα αποδυτήρια των δύο ομάδων.

Αρχικά, ενεπλάκη λανθασμένα και το όνομα του Λευτέρη Μαντζούκα, αφού μετά από συζήτηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μαρτυρία ανθρώπου της ασφάλειας των Πειραιωτών, ο 19χρονος γκαρντ δεν έφερε ευθύνη.

Οι φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ

olympiacos_19_2

Παππάς: «Ζητώ συγγνώμη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είμαι διατεθειμένος να καλύψω όλα τα έξοδα επισκευής»

Λίγο αργότερα από την ενημέρωση του Ολυμπιακού, ο Παππάς προέβη σε δήλωση, στην οποία ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η δήλωση που έκανε ο Νίκος Παππάς

«Πράγματι, στο καθιερωμένο ζντο, πριν το ματς, χωρίς καμία πρόθεση να σπάσω το προστατευτικό και με διάθεση μόνο να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου, προκάλεσα αυτήν την υλική ζημιά. Είναι μια ρουτίνα που έχουμε σε όλους τους αγώνες, σε όλα τα γήπεδα.

Ζητώ συγγνώμη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είμαι διατεθειμένος να καλύψω όλα τα έξοδα επισκευής και το εννοώ. Τη ζημιά αυτή την προκάλεσα αποκλειστικά εγώ και όχι άλλος συμπαίκτης μου».

Διαβάστε περισσότερα