Η μάνατζερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Εύη Δημητράτου προχώρησε σε μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση που έκανε σήμερα το μεσημέρι αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος, Αριστείδη Γολέμη, ο οποίος όπως ανέφερε η Δημητράτου, την απείλησε με απόλυση και την προειδοποίησε ότι εάν συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Πειραιωτών θα πάθει κακό η ομάδα της στα επόμενα παιχνίδια!

Δήλωση της μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Εύης Δημητράτου:

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που δέχτηκα το μεσημέρι της Τρίτης 11/5/21 από τον κ. Γολέμη (Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλήματος) κατά την οποία εξέφρασα την ένσταση μου στη δήλωση που μου έκανε ότι αποφάσισε να μεταθέσει τον 1ο Τελικό για την Πέμπτη 13/5, ενώ υπήρχε η δυνατότητα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12/5 13.30 αντί 15.00, ικανοποιώντας ουσιαστικά την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας που δήλωσε «τεχνικό κώλυμα», με λύπη άκουσα τον κ. Γολέμη να μου λέει σε εντονότατο ύφος πως η Ομοσπονδία δεν δέχεται υποδείξεις από «υπαλληλίσκους» όπως επί λέξη με αποκάλεσε και πως θα ζητήσει την απόλυση μου από το σύλλογο!!!

Κατέληξε λέγοντάς μου πως με το να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της ομάδας μου θα της προκαλέσω κακό στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν!!! Εγώ προσωπικά και το σωματείο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, ώστε να διαφυλάξουμε την ισονομία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Διατίθεμαι δε, να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προς επιβεβαίωση των λεγομένων μου». 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.