Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση. Πριν λίγη ώρα έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πρωταθλητών Ελλάδας, Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά.

Ο 24χρονος μέσος, όπως και ο 18χρονος εξτρέμ, τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, με την προσθήκη του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ να προσφέρει μια ακόμα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς.

Μια μεταγραφή που θα ενισχύσει πολύ τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή και θα τον βοηθήσει στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του. Με την απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο ο τεχνικός των Πειραιωτών θα έχει ένα ακόμα όπλο στη… φαρέτρα του, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν στη μηχανή τους έναν πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Πορτογάλος μέσος ήρθε στην Ελλάδα από την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να υπογράψει στους “ερυθρόλευκους” και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Κεϊτά: «Θα δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα»

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον 18χρονο αριστερό εξτρέμ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 18:00 και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με πάρει από πέρσι. Είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του ο Ντιμπί Κεϊτά.