Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση. Μετά τον Κώστα Μανωλά, τον Μάξι Λοβέρα και τον Μαμαντού Κανέ, ακόμα δύο παίκτες έρχονται αύριο για να υπογράψουν και να αποτελέσουν μέλη του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν τα deal για τον Κεϊτά αλλά και για τον Καρβάλιο. Και δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα να αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ.

Τη μεταγραφή του Ζοάο Καρβάλιο είχε προαναγγείλει από το πρωί η Sun. Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναχωρεί για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει την Πέμπτη στους «ερυθρόλευκους» με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό από τη Νότιγχαμ.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έδωσε την έγκρισή του για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του έναντι ποσού που δεν έχει διευκρινιστεί. Ο Ολυμπιακός, που έχει επίσης ιδιοκτήτη τον ισχυρό άνδρα της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρακολουθεί την περίπτωση του Καρβάλιο τα τελευταία τρία χρόνια, μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην ομάδα. Ο Καρβάλιο ξεχώρισε στην πρώτη του σεζόν με 4 γκολ και 8 ασίστ σε 40 εμφανίσεις, αλλά έκτοτε έχασε τη θέση του και την περασμένη περίοδο πήγε δανεικός στην Αλμερία», αναφέρουν οι Άγγλοι.

Την τρέχουσα περίοδο ο 24χρονος άσος, τον οποίο η Νότιγχαμ αγόρασε για 15 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα (!), έχει αγωνιστεί σε μόλις 7 ματς και συνολικά 237 λεπτά, ενώ συμμετείχε και σε ένα ματς του Λιγκ Καπ πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Έκλεισε ο Ντιμπί Κεϊτά

Ο δεύτερος που έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Ντιμπί Κεϊτά, ένας ποδοσφαιριστής που απασχολούσε τους Πειραιώτες εδώ και ένα χρόνο. O 18χρονος (8/7/2003) αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και έχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος, έπαιζε στην Κ19 της ισπανικής ομάδας.

Ο Κεϊτά έχει γεννηθεί στο Τολέδο της Ισπανίας, αλλά έχει ρίζες από το Μάλι. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από λίγο καιρό είχαν φέρει στην Αθήνα τους γονείς του 18χρονου και είχαν συζητήσει μαζί με τον μάνατζέρ του το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ελλάδα. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα, με τους Πειραιώτες να τα βρίσκουν και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνοντας στη χώρα μας ένα σπουδαίο ταλέντο, που έχει τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα.