Μετά την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφή. Ο Κουντέ έρχεται, πιθανότατα την Τρίτη, για να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» και να γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Το φλερτ με τον Καμερουνέζο καταλήγει σε… γάμο μετά από τρία χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός είχε δώσει «μάχη» για να κάνει δικό του τον Κουντέ αλλά τότε δεν τα κατάφερε. Ο Καμερουνέζος άσος κατέληξε στη Μάιντζ όπου τα τρία τελευταία χρόνια είχε σπουδαία παρουσία στη Μπουντεσλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι δεν ξέχασαν ποτέ την περίπτωση του και φέτος όπου άνοιξε και πάλι ανάγκη για την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού χαφ το όνομα του έπεσε άμεσα στο «τραπέζι». Μια υπόθεση που δουλεύτηκε μεθοδικά από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού φτάνοντας στο επίπεδο που ήθελαν έχοντας μεγάλο «σύμμαχο» τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τα βρει σε όλα με τον Κουντέ που έψαχνε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και να φτάσει και στο τελικό deal με την Μάιντζ με ένα ποσό που πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Με την υπόθεση να έχει ουσιαστικά «κλείσει» και να έχουμε μπει στο τελικό στάδιο της μεταγραφής. Ο Κουντέ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να είναι βεβαίως στην αποστολή για την Αυστρία όπου αναχωρεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή.

Με την προσθήκη του Κουντέ ο Ολυμπιακός είναι πανίσχυρος στον άξονα και κυρίως πανέτοιμος για το ενδεχόμενο που πουληθεί ο Καμαρά που ως γνωστόν «πολιορκείται» από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.