search

ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μαρσέλο

Έξω και ο Βρσάλικο, μέσα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μαρσέλο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή (13/11) στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, με την οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, και ο Μίτσελ άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Μαρσέλο, όπως είχε κάνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ φαινόταν με… γυμνό μάτι. Και από εκεί και πέρα φαινόταν και με την απόδοσή του στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε. Αν, όμως, υπήρχε έστω μία αμφιβολία, αυτή προφανώς εξαφανίστηκε τώρα, αφού ο Μίτσελ αποφάσισε να τον αφήσει και πάλι εκτός αποστολής.

Ο Μαρσέλο είχε μείνει έξω από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μένει έξω και από αυτό με την ΑΕΚ, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο αν θέλει να υπολογίζεται σαν… κανονικός ποδοσφαιριστής της ομάδας. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Ένωση έμεινε και ο Σίμε Βρσάλικο, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες συμπεριλήφθηκε κανονικά σε αυτή.

Αναλυτικά, οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Μίτσελ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ είναι οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Διαβάστε ακόμη: