Με τα παιχνίδια Λεβαδιακός- ΠΑΣ Γιάννενα και Λαμία-ΠΑΟΚ αρχίζει σήμερα η 17η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Στον Άρη θα συνεχίζει τη καριέρα του ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πιέζει για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ο Μεξικανός εξτρέμ Ούριελ Αντούνα. Από τον ΟΦΗ στον Παναιτωλικό μετακόμισε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Η επιθυμία του Μίτσελ για την ελάφρυνση του ρόστερ του Ολυμπιακού, εκπληρώνεται! Μετά τον Τζος Μπόουλερ που επέστρεψε στην Αγγλία για τη Μπλάκμπουλ και τον Πιερ Κούντε που ανακοινώθηκε από τη Μπόχουμ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τα εισιτήρια που πήραν οι ερυθρόλευκοι για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αναμένεται να εξαντληθούν εντός της ημέρας.

Ο Ούριελ Αντούνα πιέζει με κάθε τρόπο για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος εξτρέμ δεν θα παίξει στην πρεμιέρα του μεξικανικού πρωταθλήματος και ζήτησε από την Κρουζ Αζούλ να αποδεχτεί την πρόταση του Τριφυλλιού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες για το αθηναϊκό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Λάζαρου Ρότα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν δεν τα καταφέρει, θα αποκλειστεί από την αποστολή του Ματίας Αλμέιδα.

Μετά την επικράτηση στο ντέρμπι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε στη Λαμία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Βιεϊρίνια, που χτες αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Στον Παναιτωλικό εντάχτηκε ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός επιτελικός μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Σέντρα σήμερα στη 17η αγωνιστική με δύο παιχνίδια: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα στις 5:30 και Λαμία – ΠΑΟΚ στις 7:30. Αύριο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Βόλος – Ολυμπιακός στις 4, Ατρόμητος – Ιωνικός στις 5, Άρης – Αστέρας στις 7 και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 7:30.

Η 17η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και στον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.

Διαβάστε ακόμη: