Τις τρεις νέες εμφανίσεις του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 παρουσίασε ο Ολυμπιακός.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, ενός εμβληματικού κτιρίου της πόλης που “γέννησε” τον Ολυμπιακό και τις φανέλες παρουσίασαν τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας.

H πρώτη φανέλα είναι φυσικά ερυθρόλευκη και έχει περισσότερες ρίγες από την περσινή. Η δεύτερη είναι μπλε με άσπρο και η τρίτη έχει μέσα και πορτοκαλί, μπλε, μαύρο και είναι σε στυλ παραλλαγής.

Σε ρόλο μοντέλων «επιστρατεύτηκαν» οι Φορτούνης, Ντόη και Μπα.

«Νέα αρχή, νέα σεζόν, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» δήλωσε ο Φορτούνης.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Η θάλασσα του Πειραιά» τρεις μεγάλες φανέλες “ανέβηκαν” μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο.

Το event παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, o αθλητικός διευθυντής Αντόνιο Κορδόν, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την συνεργασία του και τη νέα σεζόν με την Adidas. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 και αυτή τη σεζόν θα κλείσει εννέα χρόνια!

Θυμίζουμε ο Ολυμπιακός στις 5/7 θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενώ τον πρώτο επίσημο αγώνα θα τον δώσει στις 10/8 (προκριματικά Europa League) μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα στη Super League 1.

Διαβάστε περισσότερα