Σε μια κίνηση, η οποία θα έπρεπε να είναι πιο διαδεδομένη και συνηθισμένη, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες φιλοξενούν αθλητές από όλο τον πλανήτη, προχώρησε το επίσημο site της φετινής διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ζητήθηκε από ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, να προφέρουν σωστά τα ονόματά τους και όχι όπως τα «έχει συνηθίσει ο κόσμος».

Μάλιστα, τα βήματα είναι απλά. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα https://olympics.com/ και μετά στο μενού πάνω αριστερά και στη συνέχεια στην κατηγορία The Games. Από εκεί στην υποκατηγορία Sports και στη συνέχεια σε αυτή με την ένδειξη Football.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ

Κάτω από τη λέξη Events υπάρχουν οι υποκατηγορίες Men και Women, οι οποίες κλικάρονται και οδηγούν στο πλήρες πρόγραμμα των Αγώνων. Επιλέγοντας οποιοδήποτε παιχνίδι γίνεται ανακατεύθυνση στις αποστολές των δύο ομάδων, όπου κλικάροντας οποιονδήποτε παίκτη ανοίγει η καρτέλα του και δίπλα από το όνομα υπάρχει η ένδειξη του ήχου. Πατώντας την, ακούτε τον κάθε ποδοσφαιριστή  που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να δηλώνει όνομα και επίθετο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σαντιάγο Έσε, ο οποίος προφέρεται λίγο… διαφορετικά. Μπορείτε να ακούσετε τον παίκτη του Ολυμπιακού και της εθνικής Αργεντινής απευθείας, πατώντας εδώ.

Διαβάστε ακόμη: