Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια στον προκριματικό των κρίκων, καθώς συγκέντρωσε 14.800 βαθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθεί στον τελικό. Εντυπωσιακή προσπάθεια από τον Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Μίδας των Κρίκων ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του συγκεντρώνοντας 14.800 βαθμούς, οι οποίοι τον ανέβασαν στην πρώτη θέση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του έδωσαν μια θέση στον τελικό, κάτι που θα επισημοποιηθεί με την ολοκλήρωση των προκριματικών σειρών.

Στον προκριματικό της ενόργανης γυμναστικής ανδρών στο στάδιο «Μπερσί», ο Έλληνας ολυμπιονίκης συγκέντρωσε 14,800 βαθμούς στο αγαπημένο του αγώνισμα (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης: 8,500), με μία εξαιρετική εκτέλεση του ίδιου προγράμματός που του είχε χαρίσει τον ευρωπαϊκό τίτλο τον περασμένο Μάιο στο Ρίμινι και το ασημένιο μετάλλιο στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αμβέρσα.

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Διαβάστε ακόμη: