Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι φθανουν στο τελος τους. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, όπου υπηρξε απόλυτη ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα, καθώς και στα 32 ολυμπιακά αθλήματα  αγωνιστηκαν 5.250 γυναίκες, όσοι δηλαδή και οι άντρες αθλητές, ενώ παράλληλα οι διοργανωτές έχουν δεσμευτεί, ότι αντίστοιχη αναλογία θα υπάρξει και στην τηλεοπτική κάλυψη.

Ανάμεσα στις αθλήτριες που συμμετέχουν, υπάρχουν και κάποιες, που δεν  μας απασχόλησαν μόνο με τις επιδόσεις τους, αλλά και με τη sexy και εντυπωσιακή εμφάνισή τους.

Dalia Kaddari, στίβος

Η Ιταλίδα Dalia Kaddari δεν είναι μόνο σπρίντερ 200 μέτρων, αλλά ασχολείται ενεργά και με τη μόδα. Έχει ύψος 1,72 και έχει μακροχρόνια συνεργασία με τη New Balance. Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει πάρει μετάλλιο σε ευρωπαϊκούς αγώνες στα 100 και 200 μέτρα, ενώ φέτος φιλοδοξεί να κάνει το επόμενο βήμα στο Παρίσι.

Alica Schmidt, στίβος

Η Alica Schmidt είναι Γερμανίδα σπρίντερ και έχει καταφέρει να συνδυάσει την σκληρή προπόνηση με την αγάπη της για τη μόδα. Η 25χρονη αθλήτρια έχει συνεργαστεί με την Puma, τη Nike και τη BOSS, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε πρόσφατα τη δική της σειρά ρούχων. Στο Παρίσι ευελπιστεί να κατακτήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

Ευαγγελία Πλατανιώτη, καλλιτεχνική κολύμβηση

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αγώνισμα του τεχνικού σόλο. Φέτος στο Παρίσι θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας στην καλλιτεχνική κολύμβηση, ενώ στο ντουέτο θα είναι μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου, που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το 2017 η 30χρονη αθλήτρια ταξίδεψε στις Φιλιππίνες για να λάβει μέρος στο reality “Nomads” μαζί με τη Βασιλική Μιλλούση και τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης, είχε δηλώσει στο παρελθόν, ότι καλά έκανε που πήγε, καθώς τη βοήθησε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό και να προσελκύσει περισσότερους χορηγούς. Ωστόσο η Ευαγγελία Πλατανιώτη, πέρα από τον υγρό στίβο, αγαπάει ιδιαίτερα και τη μόδα. Έχει συνεργαστεί με γνωστές μάρκες παπουτσιών και ρούχων.

Coco Gauff, τένις

Η 20χρονη Coco Gauff έχει γίνει ιδιαίτερη γνωστή για την έντονη παρουσία της τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Η Αμερικανίδα αθλήτρια είναι η νεαρότερη λαμπαδηδρόμος στην ιστορία της χώρας της, ενώ αποτελεί και τη μεγαλύτερη ελπίδα των ΗΠΑ για το τένις. Η νεαρή σταρ ονομάστηκε πέρυσι το νέο “it girl” της μόδας στον κόσμο του τένις μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τη New Balance. Η συλλογή της ήταν πρωτοποριακή, αντλώντας έμπνευση από τα παπούτσια του μπάσκετ και ενσωματώνοντας ένα μεσαίο κόψιμο που σπάνια βλέπουμε σε ρούχα του τένις, με δροσερές πινελιές

Sha’Carri Richardson, στίβος

Η Sha’Carri Richardson κατέχει χρόνους ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, κάνοντας το 2021 προσωπικό ρεκόρ 10,72 δευτερολέπτων και έγινε η έκτη ταχύτερη γυναίκα όλων των εποχών και η τέταρτη ταχύτερη Αμερικανίδα. Ωστόσο ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες αθλήτριες, όχι μόνο για τις επιδόσεις της, αλλά και για τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά και τεράστια νύχια της. Πρόσφατα μάλιστα φωτογραφήθηκε με ένα κορμάκι της συλλογής Ralph Lauren για το εξώφυλλο της Vogue, ενώ φροντίζει να δίνει λάμψη και μια δόση υπερβολής σε κάθε της εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη: