Όπως θα έχετε αντιληφθεί διαβάζοντας τις αποκαλύψεις του Radar, ο Στέφανος Κασσελάκης εσχάτως έχει αποκτήσει πολλούς νέους κοινωνικούς φίλους, «παράγοντες» της πιάτσας, με τους οποίους συνδιαλέγεται, συντρώγει και διασκεδάζει!

Και οι νέοι αυτοί φίλοι του Στέφανου, που τον θαυμάζουν για την κορμοστασιά και την μαχητικότητα του, αλλά και για την αγάπη του προς τον Τάιλερ, φέρεται να τον έχουν πλέον ως πρότυπο και να αντιγράφουν τις κινήσεις του!

Υπό αυτό το πρίσμα καθίσταται πλέον αντιληπτό γιατί μετά την απόκτηση από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ της διώροφης μεζονέτας στο Κολωνάκι αντί του ποσού των 1,7 εκατ. ευρώ, οι νέοι στενοί φίλοι του νεαρού πολιτικού τον οποίο σε συζητήσεις με το στενό τους περιβάλλον χαρακτηρίζουν ως «αρχαίο έλληνα Θεό», σπεύδουν να αποκτήσουν πανάκριβα ακίνητα προβολής στο κέντρο και τα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας αλλά και σε εμβληματικές ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις!

Ο γνωστός τραγουδιστής Κων. Αργυρός που δια μέσω επωνύμου νεαρού εφοπλιστή έγινε κολλητός με τον Κασσελάκη (που του πρότεινε να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής), «ζήλεψε» τις επενδύσεις του Στέφανου και ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξαγοράς δύο διαμερισμάτων στο Λονδίνο!

Αντίστοιχα και άλλοι νέοι φίλοι του Στέφανου, παράγοντες της πιάτσας, ακολουθώντας το παράδειγμα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αποφάσισαν να τοποθετήσουν σε ακίνητα προβολής τα διαθέσιμα τους!

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Στέφανος, σε όλα τα επίπεδα…

Διαβάστε ακόμη: