Όλος ο καλός ο κόσμος του Μεγάρου Μαξίμου παρευρέθηκε στην Τζια για να τιμήσει με την παρουσία του τον γάμο του Χρήστου Ζωγράφου και της Κύρας Κάπη, στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος όπως ήταν φυσικό έδωσε το «παρών» στο μυστήριο που έλαβε χώρα στο άγριο νησί των Δυτικών Κυκλάδων!

Όλοι λοιπόν ήταν εκεί! Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου (της κυβέρνησης) θα έλεγε κανείς, με πρώτους και καλύτερους τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Ακη Σκέρτσο, τον Αλεξ Πατέλη και άλλους πολλούς!

Οι οποίοι δεν μπορούσαν να μην παρευρίσκονται στην ομορφότερη στιγμή της ζωής δύο εκλεκτών συνεργατών τους, δύο νέων ταλαντούχων και ικανών ανθρώπων, με τους οποίους συμβιώνουν και συνεργάζονται στην «καρδιά» της Κεντρικής Εξουσίας κάθε μέρα επί τρία χρόνια, που ενώνουν τη ζωή τους και ξεκινούν έναν καινούριο, κοινό κύκλο!

Όμως, η αλήθεια είναι πως τελικά δεν ήταν όλοι στο γάμο!

Υπήρχαν και κάποιοι, από τον «στενό πυρήνα» της ελίτ της εξουσίας, που δεν παραβρέθηκαν στο ιερό μυστήριο.

Και δεν συμμετείχαν με την παρουσία τους στον γάμο των δύο νέων και ταλαντούχων παιδιών που βρίσκονται τόσο κοντά στον πρωθυπουργό!

Προφανώς, για μια ακόμη φορά η λαϊκή ρήση αποδεικνύεται σοφή: «Όλοι οι καλοί μαζί και οι …ψωριάρηδες χώρια»!!!

Υπό την έννοια αυτή τα 2 «Βαθιά Λαρύγγια» και ο επονομαζόμενος και …Μπουκαλάκιας (γιατί άραγε;) επέλεξαν να απόσχουν του ιερού μυστηρίου και της κοινής παρουσίας με όλο τον καλό κόσμο του Μαξίμου!