Ιβάν εδώ, Ιβάν εκεί, Ιβάν και παραπέρα! Ξαφνικά ο Ρώσος επιχειρηματίας φέρεται να επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 2,5 χρόνια «εξαφανισμένος»!

Και διαμένει, όπως διαδίδουν τα ελεγχόμενα έντυπα του στο Πόρτο Καρράς και ειδικότερα στη βίλα Γαλήνη απολαμβάνοντας την ηρεμία του εμβληματικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Χαλκιδικής!

Παράλληλα μέσω τηλεδιασκέψεων συνομιλεί με παράγοντες του ΠΑΟΚ και των λοιπών επιχειρήσεων του όπως ο ΟΛΘ, το Μακεδονία Παλλάς κτλ.!

Ωστόσο όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι, όταν και δεν εξακριβώθηκε η παρουσία του στο Πόρτο Καράς όπου δήθεν διέμενε, έτσι και φέτος όλο το σκηνικό της εν Ελλάδι παρουσίας του είναι θολό, ομιχλώδες.

Καλύπτεται από μια αχλή μυστηρίου, με αναπάντητα ερωτήματα!

Γιατί αφού είναι στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Πόρτο Καράς που απέχει μόλις μισή ώρα από την Θεσσαλονίκη, δεν πηγαίνει ο Ιβάν Σαββίδης μια βόλτα στο γήπεδο της Τούμπας να τον δει ο κόσμος και να ενθουσιαστεί!

Η έστω στα γραφεία των επιχειρήσεων του, να τον δει έστω μια φορά ο κορμός των βασικών συνεργατών του με τα μάτια του!

Γιατί σε απόσταση μόλις μισής ώρας από την συμπρωτεύουσα δεν δέχεται επισκέψεις των πολύ άμεσων συνεργατών του στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής, για να συζητήσουν δια ζώσης όλα τα κρίσιμα επιχειρηματικά ζητήματα, όπως αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν σε τηλεδιασκέψεις με την παρουσία πλείστων όσων προσώπων;

Γιατί τέλος πάντων, προκειμένου να πάψουν οι αμφιβολίες, δεν τραβάει ένα βίντεο μέσω του οποίου θα πιστοποιείται η παρουσία του στο Πόρτο Καρράς, με την εμφάνιση της μαρίνας σκαφών, των ξενοδοχείων, των βιλών και του προσωπικού, που από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κανείς από το οποίο ούτε τον έχει δει, ούτε τον έχει ακούσει!!!

Προφανώς θα τον σερβίρουν από καφέ μέχρι φαγητό οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας!

Και όχι τα γκαρσόνια και οι σερβιτόροι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος!

Το γεγονός, στο διά ταύτα, είναι ένα: Ιβάν ακούμε και Ιβάν δεν βλέπουμε!

Και αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας είτε δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και η παρουσία του στη βίλα Γαλήνη του Πόρτο Καρράς είναι ένα παραπλανητικό σχέδιο, είτε είναι πράγματι στην Ελλάδα και «κρύβεται»!

Και δεν θέλει ούτε να τον βλέπουν, ούτε να τον συναντούν επειδή προφανώς κάτι φοβάται…

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα: Τα σενάρια για τις νέες επιδοτήσεις της κυβέρνησης

Πόσο κοστίζει να μεγαλώσεις ένα παιδί: Έρευνα το υπολόγισε ακριβώς

Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν, μετά τις διακοπές – Τι λένε οι ειδικοί για τα μέτρα