Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, επιβεβαίωσε εμμέσως την κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, και τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, στο προεδρείο της Κ.Ο. για τα εξοπλιστικά.

Η κυρία Γεροβασίλη, η οποία είναι και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Action24, κλήθηκε να απαντήσει αν υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη-Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας;».

Σε επόμενη ερώτηση για το αν συνιστά πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια παραδέχθηκε: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ναι, είναι θέμα, αλλά είναι μια συνήθης διαδικασία και στο τέλος με πλειοψηφικές διαδικασίες προχωρούν τα ζητήματα, έτσι είναι τα κόμματα».

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Νίκου Παππά, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εικόνα αξιόπιστης εναλλακτικής, μην κοροϊδευόμαστε» και πως στις ευρωεκλογές θα κριθούν όλοι και η ηγεσία, η κυρία Γεροβασίλη σημείωσε ότι αυτά δεν συνιστούν πρόβλημα, για να προσθέσει με νόημα: «Δεν είπε τίποτε άλλο από την πραγματικότητα».

Ερωτηθείσα εάν συμφωνεί με τις παρατηρήσεις του κ. Παππά, απάντησε: «Ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει ένα ολοκληρωμένο αφήγημα ώστε να φτάσουν στην κοινωνία, βεβαίως», σημειώνοντας ταυτόχρονα πως και τα δύο σχέδια που παρουσιάστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία δεν είναι ακόμη έτοιμα να βγουν προς τα έξω και χρήζουν περαιτέρω προετοιμασίας.

Αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα F-35, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι είναι λάθος να εμφανίζεται ότι διάκειται θετικά. «Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες, ενώ δεν έχουν εκφέρει άποψη ακόμη τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμη: