Μία τεράστια νομική διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του γαλλικού οίκου μόδας Christian Dior Couture και της διάσημης πορνοστάρ Gigi Dior με αφορμή την κατοχύρωση του καλλιτεχνικού της ονόματος.

Ο πανίσχυρος οίκος μόδας έκανε αγωγή ζητώντας να ακυρωθεί η κατοχύρωση του Gigi Dior, υποστηρίζοντας πως ο συσχετισμός βλάπτει τη φήμη της επιχείρησης.

«Αυτό είναι γελοίο, το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με την υψηλή ραπτική και -το αστείο είναι ότι- αυτό που κάνω συνήθως προϋποθέτει ότι δεν φοράω καθόλου ρούχα», απάντησε η Gigi στο Page Six, σχολιάζοντας την αγωγή.

Η 40χρονη ηθοποιός ερωτικών ταινιών, υπέβαλε πέρυσι αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Gigi Dior. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, η αίτησή της εγκρίθηκε.

Αυτό είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο στον επίσημο λογαριασμό της στο OnlyFans, στις ταινίες που πρωταγωνιστεί και τις υπόλοιπες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως, ο οίκος Dior με έδρα το Παρίσι διαμαρτύρεται πως το ψευδώνυμο Gigi Dior, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και να πλήξη την εμπορική του εικόνα και τη φήμη του.

Η Gigi Dior έχει πρωταγωνιστήσει σε επτά ερωτικές ταινίες και έχει προταθεί για το βραβείο “Milf of the Year” από τα Cam Awards.

Η ηθοποιός έχει προθεσμία μέχρι τις 17 Νοεμβρίου για να υποβάλει γραπτή απάντηση κατά της έφεσης του οίκου Christian Dior Couture. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναζητήσει άλλο ψευδώνυμο, από αυτό με το οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Ως μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με τέσσερα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, τονίζει πως αν αναγκαστεί να αλλάξει καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, είναι πιθανό να πληγεί επαγγελματικά. «Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσω από το μηδέν και να ξανακάνω τα πάντα», λέει χαρακτηριστικά.

«Έχω χιλιάδες μπλουζάκια και φωτογραφίες. Έχω στήσει ιστοσελίδες και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα αν χάσω αυτό το όνομα. Είμαι απελπισμένη και αυτή η κατάσταση είναι γελοία».

Διαβάστε ακόμη: