Μία περίεργη υπόθεση κυκλοφορεί ως φήμη κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου και σιγοψιθυρίζεται σε τράπεζες και οικονομικά – επιχειρηματικά – γραφεία!

Η έρπουσα φημολογία αναφέρεται σε οικονομικό παράγοντα, εξωκοινοβουλευτικό και εκτός κυβέρνησης, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε οξεία αντιπαράθεση με συγγενικό του πρόσωπο για διάφορους οικογενειακούς και λοιπούς λόγους (και για οικονομικά ζητήματα χωρίς τούτο να έχει επιβεβαιωθεί επακριβώς)!

Η φήμη που εσχάτως κυριαρχεί και διαχέεται προς τα έξω από ευρύτερους κύκλους του Μαξίμου, φέρει τον εν λόγω οικονομικό παράγοντα να έχει συνυπογράψει και να έχει δώσει την συγκατάθεση του για εγκλεισμό του συγκεκριμένου συγγενικού προσώπου με το οποίο βρίσκεται σε διαμάχη, σε νοσηλευτικό ψυχιατρικό ίδρυμα, εξέλιξη που καθιστά το συγγενικό πρόσωπο ως ακατάλληλο για δικαιοπραξία, με ότι τούτο συνεπάγεται ως προς την σύναψη πάσης φύσης οικονομικών συμφωνιών!

Σε απλά λόγια, ο εν λόγω οικονομικός παράγων, με την υπογραφή του, συναίνεσε στον εγκλεισμό του συγγενικού του προσώπου στο τρελοκομείο!!!

Εάν φυσικά η φήμη που έχει διαρρεύσει από ψηλά είναι αληθής και την οποία δεν κατέστη εφικτό -λόγω ευαισθησίας ως προς το θέμα- να την επιβεβαιώσουμε απολύτως ως προς το σύνολο των ισχυρισμών!

Καθώς δεν επιβεβαιώσαμε αν όντως υπήρξε υπογραφή του οικονομικού παράγοντα για τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο του συγγενικού του προσώπου!

Βεβαίως οφείλουμε να σημειώσουμε ότι, στις μέρες μας δεν γίνονται εγκλεισμοί σε ψυχιατρικά ιδρύματα χωρίς να τις έχουν προτείνει ως ύστατο μέσον, πολύ σοβαροί και αξιόπιστοι γιατροί και διευθυντές αυτού του είδους νοσηλευτικών ιδρυμάτων!

Διαβάστε ακόμη: