Επειδή πολύς λόγος γίνεται σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Motor Oil για την απόκτηση του 30% των μετοχών του Ελλάκτωρα που κατέχουν οι Μπακοκαυμενάκηδες, η οικογένεια Βαρδινογιάννη ανεπισήμως δηλώνει ότι την ώρα τούτη «δεν ασχολείται»!

Και επειδή ταυτοχρόνως και ο Τσέχος Σμετς δεν φέρεται διατεθειμένος να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του, θα πρέπει να θεωρείται πλέον πιθανό οι Μπακοκαυμενάκηδες (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να μην πουλήσουν, να μείνουν με τον «Μουτζούρη» στο χέρι και να ψάχνουν να βρουν λεφτά για να συμμετάσχουν στην επικείμενη αύξηση κεφαλαίου κατά 300-500 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν έχουν, αλλά ακόμη κι’ αν τα είχαν θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τα δικαιολογήσουν ως προς την προέλευση τους!

Επιπροσθέτως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φίλος της στήλης Χάρης Ηλιάδης της Goldman Sachs, που είχε κάνει το κονέ των Βαρδινογιάννηδων για να ψωνίσουν το ποσοστό των Μπακοκαυμενάκηδων, την ώρα τούτη φέρεται να κάνει το «προξενιό» μεταξύ της Αυστραλιανής Macquarie και της νόμιμης ηγεσίας του Ελλάκτωρα για την ενεργειακή εταιρεία «Άνεμος»…