Όπως προφανώς θα έχετε καταλάβει η πλειονότητα αυτών που έφαγαν και ήπιαν στο Νάμμος του Ντουμπάϊ ήταν τζαμπατζήδες!

«Θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε» έλεγε ο Καραγκιόζης!

Το ομολόγησε άλλωστε ο Πέτρος Κωστόπουλος λέγοντας πως ήταν καλεσμένος λόγω εργασιακής σχέσης! Με ποιον εργασιακή σχέση; Με τον Πέτρο Στάθη; Άντε να μην αρχίσω και δεν ξέρουν που να κρυφτούν!
Γιατί τον Στάθη τον ξέρω από την καλή και την ανάποδη πριν ακόμη ασχοληθεί με τις μαϊμουδιές της εποχής ΑΤΕΜΚΕ, Παρνασσός την εποχή του Χρηματιστηρίου, την Enic με τον Λοιζίδη αμέσως μετά και το Βίκτωρα Ρέστη στο τέλος στο Μαυροβούνιο!

Και διερωτώμαι: τι τους ήθελε τους μαϊντανούς ο Πέτρος Στάθης να τους καλέσει στο Ντουμπάϊ;

Τι ανάγκη είχε ως επενδυτής στο Νάμμος να καλέσει ψεύτο – κοσμικούς της συμφοράς, ψεύτο – μοντέλες που χτυπάνε βίζιτες, φαληρημένους επιχειρηματίες που το παίζουν σαν να μην τρέχει τίποτε, προαγωγούς νεαρών ενζενύ, γνωστούς προικοθήρες και άλλους τυχάρπαστους της δήθεν καλής κοινωνίας, κρυφές αδερφές και λεσβίες που το παίζουν χάι!!!

Σε ποιο κοινό απευθύνεται άραγε το Νάμμος Ντουμπάϊ που έπρεπε να καλέσει όλο αυτό τον συρφετό για να διαφημιστεί λες και πρόκειται για μπαρ ρεστοράν που άνοιξε σε επαρχιακή πόλη!
Υποτίθεται ότι το Νάμμος απευθύνεται στους Άραβες, αλλά και σε υψηλού επιπέδου επισκέπτες του Εμιράτου ή μόνιμους κατοίκους και εργαζόμενους εκεί οι οποίοι διαθέτουν υψηλά εισοδήματα που μπορούν να ανταποκριθούν στο πολύ ακριβό επίπεδο τιμών των 500 και 1.000 ευρώ το άτομο κατ’ ελάχιστο!

Τι τους θέλανε λοιπόν τους τζαμπατζήδες; Ποια εσωτερική ανάγκη του Πέτρου Στάθη τον οδήγησε σε αυτή την πρόσκληση ότι πιο λούμπεν, δήθεν και περιθωριακού στοιχείου υπάρχει της δήθεν καλής κοινωνίας της Αθήνας;

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται η σοφή ρήση: «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»! Και επειδή δεν θα το καταλάβουν παραθέτω την απλουστευμένη σύγχρονη εκδοχή: «όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα»!!!