1. Υπάρχουν για να ξέρετε, ειδικές – προνομιακές σχέσεις μεγαλοξενοδόχων με το …σύστημα.

Ειδικά οι μεγαλομπαταξήδες που απολαμβάνουν χαριστικών ρυθμίσεων, νέων «αναθέσεων» από τους τραπεζίτες που βάζουν …πλάτη με πολλούς και διάφορους τρόπους!

Και υπάρχουν, συμπληρώνω, κάποιοι νταραβεριτζήδες μεγαλόσχημοι κυβερνητικοί που έχουν μετατραπεί σε «συνηγόρους του διαβόλου», υπέρ των φεσσαδόρων και κατά των συμφερόντων του Κράτους!

2. Την ώρα που το πιο μεγάλο σκάνδαλο του ελληνικού χρηματιστηρίου βρίσκεται στο ακροατήριο (έχει διακοπεί προς το παρόν η συζήτηση) σφίγγει ο κλοιός, μαθαίνω, για την υπόθεση της Folli follie καθώς οι Αρχές επί τη βάσει νέων πρόσθετων στοιχείων που έχουν προκύψει, μετά από ανώνυμες καταγγελίες που εμπεριείχαν αποδεικτικό υλικό, διερευνούν πλέον και το ρόλο προσώπων «υπεράνω υποψίας» που συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση των Κουτσολιούτσων και λήστεψαν από κοινού τα περιουσιακά της στοιχεία εις βάρος του επενδυτικού κοινού και των ομολογιούχων!

Υπό αυτό το πρίσμα ερευνάται ο ρόλος τραπεζιτών, δικηγόρων, χρηματιστών, ορκωτών και λοιπών νταραβεριτζήδων…

3. Σοβαρά προβλήματα σχέσεων έχουν αναδειχθεί κατά το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό μίας τράπεζας καθώς και μιας μεγάλης εισηγμένης επιχείρησης!