Οι Beatles δίδαξαν σε όλο τον πλανήτη – με ένα από τα πιο ωραία τους τραγούδια τους – πως τα λεφτά δεν μπορούν να φέρουν την ευτυχία. Κι όντως τις περισσότερες φορές, δεν μπορούν. Τρανή απόδειξη, η γεμάτη λίστα με τους single δισεκατομμυριούχους.

Η λίστα όχι μόνο είναι γεμάτη αλλά περιλαμβάνει τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Κάποιοι από αυτούς είναι φρεσκοχωρισμένοι, ενώ άλλοι είναι ανύπαντροι από επιλογή.

Δείτε τους πιο πλούσιους εργένηδες του πλανήτη που ακόμη δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό.

Έλον Μασκ

Αδέσμευτοι και δισεκατομμυριούχοι: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι singles του κόσμου-1

Περιουσία: 187,2 δισεκατομμύρια

Ο Έλον Μασκ παρά τα τρία διαζύγια –τα δύο από την ίδια γυναίκα- εξακολουθεί να αναζητά την αγάπη.

Ο ίδιος άλλωστε το δήλωσε στο Rolling Stone το 2017:

«Αν δεν είμαι ερωτευμένος, αν δεν είμαι με έναν μακροχρόνιο σύντροφο, δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Δεν θα είμαι ποτέ ευτυχισμένος αν δεν έχω κάποιον. Το να κοιμάμαι μόνος μου, με σκοτώνει», είχε αναφέρει ο ίδιος.

Τζακ Ντόρσεϊ

Περιουσία: 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια

Πολλά έχουν ακουστεί για τον 46χρονο συνιδρυτή και πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, καθώς τα media του έχουν χρεώσει πολλά σχέσεις στο παρελθόν. Ωστόσο ο ίδιος προτιμά να κρατά ιδιωτική την ερωτική του ζωή.

Πάντως όπως αναφέρει το Forbes υπάρχει ένα αρνητικό για όποια αποφασίσει να συνάψει σχέση μαζί του.

Θα πρέπει να ξεχάσει τα ρομαντικά ραντεβού σε εστιατόρια και τα brunch, καθώς ο ίδιος τρώει μόνο μία φορά την ημέρα.

Λόρεν Πόουελ Τζομπς

Αδέσμευτοι και δισεκατομμυριούχοι: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι singles του κόσμου-2

 

Περιουσία: 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Η χήρα του Στιβ Τζομπς -τον οποίο παντρεύτηκε το 1991- ,Λορεν Πόουελ, έχει επικεντρωθεί στο έργο της ως επενδύτρια, καθώς είναι ιδρύτρια και πρόεδρος της Emerson Collective.

Η Τζομπς, η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον ιδρυτή της Apple, έχει συνάψει σχέση με αρκετούς άνδρες μετά τον θάνατο του συζύγου της το 2011 -μεταξύ των οποίων ο πρώην δήμαρχος της Βοστώνης Adrian Fenty και ο σεφ του Eleven Madison Park, Daniel Humm- ωστόσο η ίδια παραμένει ελεύθερη.

Μπράιαν Τσέσκι

Περιουσία: 9,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Οι επιλογές διακοπών είναι ατελείωτες με τον Μπράιαν Τσέσκι, τον 41χρονο συνιδρυτή και CEO της Airbnb.

Ο πρώην bodybuilder έχει σχέση τα τελευταία χρόνια με την καλλιτέχνιδα ονόματι, Ελίζα Πατέλ, ωστόσο εξακολουθεί να είναι πρόθυμος να μην μοιραστεί το κρεβάτι του -για χάρη της εταιρείας του.

Μάλιστα ο ίδιος πέρσι πρόσφερε ένα από τα δωμάτια του υπερπολυτελούς σπιτιού του στο Σαν Φρανσίσκο στην Airbnb. «Μείνετε μαζί μου», έγραψε ο Τσέσκι στην καταχώριση του, τονίζοντας πως όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τη Σόφη, τη σκυλίτσα του.

Μελίντα Φρενς Γκέιτς

Περιουσία: 6,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Πολύ πριν παντρευτεί τον Μπιλ Γκέιτς το 1994, η Μελίντα Φρενς είχε μια επιτυχημένη καριέρα στη Microsoft ως υπεύθυνη ανάπτυξης προϊόντων. Αφού γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, η ίδια εγκατέλειψε την εταιρεία για να επικεντρωθεί στο έργο της ως πρόεδρος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, του μεγαλύτερου ιδιωτικού φιλανθρωπικού οργανισμού στον κόσμο.

Παρά το διαζύγιό τους το 2021, μετά από 27 χρόνια γάμου, το ζευγάρι παραμένει προσηλωμένο στο κοινό φιλανθρωπικό του έργο. Πάντως και οι δύο φαίνεται να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, καθώς ο Μπιλ Γκέιτς βγαίνει με την Πόλα Χερντ, χήρα του πρώην CEO της Oracle, Μαρκ Χερντ, ενώ στα τέλη του 2022, τα αμερικάνικα μέσα έλεγαν πως η Μελίντα βγαίνει με τον πρώην ανταποκριτή του Fox, Τζον Ντου Πρε.

Κεν Γκρίφιν

Περιουσία: 32,8 δισεκατομμύρια δολάρια

Σας αρέσει ένας άνδρας με εξαιρετικό γούστο στα ακίνητα; Ο Κεν Γκρίφιν έκανε την περιουσία του ως CEO στο Citadel Advisors. Ωστόσο τα τελευταία 15 χρόνια, το πάθος του είναι να συλλέγει σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Ο ίδιος είναι δύο φορές διαζευγμένος, διαθέτει αρκετά διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στο Μανχάταν αξίας 238 εκατομμυρίων δολαρίων. Έχει επίσης μερικά σικ ακίνητα στο Μαϊάμι, καθώς και σπίτια στο Άσπεν, τη Χαβάη και το Λονδίνο. Κι αν αυτό δεν σας φαίνεται αρκετό, ο ίδιος έχει κι ένα συγκρότημα αξίας 450 εκατομμυρίων δολαρίων μπροστά στον ωκεανό στο Παλμ Μπιτς.

ΜακΚένζι Σκοτ

Περιουσία: 26,8 δισεκατομμύρια δολάρια

Η 52χρονη μυθιστοριογράφος οφείλει τον τεράστιο πλούτο της στο μερίδιο που κατέχει στην Amazon, την οποία ίδρυσε ο πρώην σύζυγός της, Τζεφ Μπέζος. Μετά το διαζύγιο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019 και 25 χρόνια γάμου, η Σκοτ ερωτεύκε ξανά το 2021, όταν παντρεύτηκε τον Νταν Τζούετ, πρώην καθηγητή φυσικών επιστημών στο σχολείο των παιδιών της στο Σιάτλ. Δυστυχώς, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Ιανουάριο.

Σήμερα, μεγάλο μέρος της ζωής της Σκοτ είναι αφιερωμένο στη φιλανθρωπία , καθώς μέσα σε δύο χρόνια, έχει δωρίσει περισσότερα από 14 δισεκατομμύρια δολάρια σε περίπου 1.600 φιλανθρωπικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων 275 εκατομμυρίων δολαρίων στην Planned Parenthood και 570 εκατομμυρίων δολαρίων στο United Way.

Νικόλας Μπεργκρουέν

Περιουσία: 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Ο γνωστός και ως «άστεγος δισεκατομμυριούχος», καθώς στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε πουλήσει όλα του τα διαμερίσματά σε Νέα Υόρκη και Μαϊάμι για να ζει σε πολυτελή ξενοδοχεία, ο 61χρονος Μπεργκρουέν, έχει κάνει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά παραμένει ανύπαντρος. Ο ίδιος είναι γιος ενός πλούσιου συλλέκτη έργων τέχνης και διευθύνει το Ινστιτούτο Μπεργκρουέν, μια δεξαμενή σκέψης που επικεντρώνεται στο μέλλον της δημοκρατίας και του καπιταλισμού.

Κιμ Καρντάσιαν

Αδέσμευτοι και δισεκατομμυριούχοι: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι singles του κόσμου-3

 

Περιουσία: 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος βγει με την Κιμ Καρντάσιαν θα γνωρίζει πως η ίδια δεν έχει απολύτως τίποτα να κρύψει, καθώς προτιμά να ζει την καθημερινότητά της μπροστά στις κάμερες.

Παρά το περίπλοκο παρελθόν της μιας και η ίδια έχει 3 διαζύγια, με πιο πρόσφατο αυτό με τον Κάνιε Γουέστ, η Κιμ παραμένει αισιόδοξη και ρομαντική. Η ίδια μάλιστα έχει αποκαλύψει τι ψάχνει στον επόμενο ιδανικό σύντροφο. «Νομίζω πως ο επόμενος σύντροφός μου θα είναι επιστήμονας, νευροεπιστήμονας, βιοχημικός, γιατρός ή δικηγόρος», είχε πει.

Τίλερ Πέρι

Περιουσία: 1 δισεκατομμύριο

Ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος Tίλερ Πέρι περιέγραψε ότι ήταν «φτωχός σαν την κόλαση» πριν μπει στο Forbes το 2020.

Ο 53χρονος σκηνοθέτης, ηθοποιός, παραγωγός και θεατρικός συγγραφέας χώρισε με τη σύζυγό του, Γκελίλα Μπεκέλε, μετά από 11 χρόνια γάμου και ένα παιδί το 2020.

Έκτοτε παρέμεινε ελεύθερος, αλλά εξακολουθεί να έχει αδυναμία στις ιστορίες αγάπης, όπως απέδειξε όταν επέτρεψε στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να μείνουν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες όταν μετακόμισαν για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε ακόμη: