Οι πιο σέξι και fit πυροσβέστες της Αυστραλίας ξαναχτυπούν με μια νέα φωτογράφιση για το ημερολόγιο του 2025.

Το ημερολόγιο εκδίδεται από το 1993 και επιστρέφει δυναμικά για 32η συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντας μια «καυτή» συλλογή φωτογραφιών, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικές οργανώσεις της Αυστραλίας.

Το Aus Firefighter Calendar για το νέο έτος κυκλοφόρησε ήδη με τους Αυστραλούς πυροσβέστες με τα καλογυμνασμένα κορμιά να ποζάρουν στον φακό σαν μοντέλα.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, τους βλέπουμε να φορούν τις στολές τους, ή τουλάχιστον το μπεζ παντελόνι τους και τις κόκκινες τιράντες και να φωτογραφίζονται ημίγυμνοι.

Σε κάποια στιγμιότυπα που κοσμούν τις σελίδες του ημερολογίου οι γεροδεμένοι πυροσβέστες βγαίνουν μέσα από φωτιές και νερά ενώ σε άλλες ποζάρουν με χαριτωμένα ζωάκια, όπως γάτες και σκυλάκια, αλλά και άλογα και κοάλα.

Μάλιστα, ανάμεσά τους είναι και ένας Έλληνας ομογενής, ο Steven (Σταύρος) Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος μάλιστα πόζαρε δείχνοντας το τατουάζ που έχει στην κοιλιά του και γράφει στα ελληνικά: «Καλή ζωή». Έχει πολλά ακόμη τατουάζ που παραπέμπουν στην ελληνική του καταγωγή.

Ακόμη, μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage. Πριν λίγο καιρό, είχε ποζάρει με ένα μονόφθαλμό pug με πήρε το όνομα «Μάρκος».

Ποιος είναι ο Steven Giannopoulos

Ο Steven Giannopoulos είναι Ελληνοκαναδός και έχει ρίζες από τη Σπάρτη. Είχε πάρει μέρος στο «Big Brother Canada» στη 10η σεζόν ενώ του αρέσει η μαγειρική. Μάλιστα, μοιράζεται συχνά ελληνικές και μη συνταγές στο Instagram.

Το καλοκαίρι βρέθηκε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες στα social media.

Διαβάστε ακόμη: