search

AREA 51

Οι νέοι νταβατζήδες της πιάτσας, «κοπρόσκυλα» μπροστινοί και «λιμοκοντόροι» από πίσω, που εκτός από την κεντρική εξουσία, αποδομούν και μεγαλοεπιχειρηματίες με φόντο διαγωνισμούς του Δημοσίου!

Απώτερος σκοπός το σύστημα και η κεντρική εξουσία να υποκύψουν στις πιέσεις τους και τις ακόρεστες ορέξεις τους για χρήμα, ισχύ και εξωθεσμική παρέμβαση!

Οι νέοι νταβατζήδες της πιάτσας, «κοπρόσκυλα» μπροστινοί και «λιμοκοντόροι» από πίσω, που εκτός από την κεντρική εξουσία, αποδομούν και μεγαλοεπιχειρηματίες με φόντο διαγωνισμούς του Δημοσίου!

Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει ή όχι, όμως η αλήθεια είναι πως ξαφνικά μας προέκυψαν «νέοι νταβαντζήδες» στην πιάτσα!

Ένα βρώμικο, αισχρό και τρισάθλιο σύστημα, με «εκτελεστικούς βραχίονες» γνωστά πρακτοράκια ξένων πρεσβειών με ειδίκευση στη λούμπεν δημοσιογραφία, πίσω από το οποίο κρύβονται οι «υπεράνω υποψίας» ηθικοί αυτουργοί, σοβαροφανείς παραγοντίσκοι του συστήματος που κονομάνε από 100 μεριές και τα θέλουν όλα δικά τους, έχει επιδοθεί εδώ και καμπόσο καιρό σε μια συστηματική προσπάθεια πλήρους αποδόμησης «εχθρών» και «πρώην φίλων»!

Με απώτερο σκοπό το σύστημα και η κεντρική εξουσία να υποκύψουν στις πιέσεις τους και τις ακόρεστες ορέξεις τους για χρήμα, ισχύ και εξωθεσμική παρέμβαση!

Το κακό είναι πως στην Ελλάδα της μιζέριας, της μίρλας, του φθόνου, του μίσους και της οργής, τα «κοπρόσκυλα» αυτά, μαζί με τους λιμοκοντόρους τα αφεντικά τους, φαίνεται πως κερδίζουν το παιχνίδι, καθώς επιτυγχάνουν τον βασικό τους σκοπό!

Πρώτα αποδήμησαν την κεντρική εξουσία και στη συνέχεια πετάνε έξω (μέσα από πληρωμένα λιβελογραφήματα) από διαγωνισμούς και δουλειές του Δημοσίου όλους αυτούς από τους οποίους «δεν τα παίρνουν» υπό τη μορφή παροχής πάσης φύσης υπηρεσιών!

Και παράλληλα πουλάνε προστασία σε όλους αυτούς που εργολαβικά με συμβόλαια έχουν αναλάβει!

Δεν έχουν συνειδητοποιήσει μόνο ότι τους ξέρουμε όλους. Από την καλή και την ανάποδη!

Και θα έρθει η ώρα, αργά ή γρήγορα, που ο βίος και η πολιτεία τους θα αναδυθούν στο φως του Ήλιου!

Προς το παρόν κυριαρχεί μόνο το σκοτάδι…

Διαβάστε ακόμη: