Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες και επιτυχημένες σειρές επιστρέφει στο Netflix αυτή την εβδομάδα. Η δεύτερη σεζόν του «The Witcher», μετά από δύο χρόνια αναμονής, είναι επιτέλους εδώ. Από τον κατάλογο ταινιών με τις νέες κυκλοφορίες του Netflix για αυτήν την εβδομάδα, δεν πρέπει να χάσετε το «The Hand Of God», την πιο προσωπική ταινία του Πάολο Σορεντίνο.

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για αυτήν την εβδομάδα

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες ταινίες και σειρές που αναμένεται να δούμε στο Netflix την εβδομάδα 13 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2021.

Σειρές του Netflix

15/12/2021: Ελίτ Ιστορίες: Φιλίπ, Κάγιε και Φελίπε (Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe)

Καθώς η Καγιετάνα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της, με τη βοήθεια του νέου της φίλου Φελίπε, ο πρίγκιπας επανεμφανίζεται στη ζωή της.

17/12/2021: Ο Γητευτής: Σεζόν 2 (The Witcher: Season 2)

Η «επική» σειρά με τέρατα, μαγεία και θέμα τη μοίρα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs&ab_channel=Netflix

19/12/2021: Τι συνέβη στο Όσλο (What Happened in Oslo)

Με φόντο το 1993, όταν υπογράφηκαν οι Συμφωνίες του Όσλο, αυτό το θρίλερ έχει κεντρικό θέμα ένα αλλόκοτο έγκλημα που επέφερε πολύ μεγάλες επιπτώσεις.

Ταινίες του Netflix

15/12/2021: The Hand of God

Το ’80 στη Νάπολη, ο νεαρός Φαμπιέτο κυνηγά το πάθος του για την μπάλα, καθώς μια οικογενειακή τραγωδία χαράσσει το αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στο σινεμά.

16/12/2021: Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια: Τα Φώτα της Πόλης (A California Christmas: City Lights)

Έναν χρόνο αφότου ρίζωσε ο έρωτάς τους, η Κάλι και ο Τζόσεφ αφήνουν το ράντσο για μια οικογενειακή επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο – με την προοπτική να φάμε κουφέτα.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

16/12/2021: Puff: Θαύματα του Κοραλλιογενούς Υφάλου (Puff: Wonders of the Reef)

Ένα μικρό μπαλονόψαρο ταξιδεύει σε έναν θαυμαστό, μικροσκοπικό κόσμο γεμάτο φανταστικά πλάσματα, αναζητώντας ένα σπίτι στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για αυτήν την εβδομάδα

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

17/12/2021: Μαχητές των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι: Σεζόν 6: Επιστροφή στο σπίτι (Fast & Furious Spy Racers: Season 6: Homecoming)

Στην τελευταία σεζόν, οι Σπιντάτοι Κατάσκοποι πηγαίνουν σε όλο τον κόσμο –από τις Άλπεις στην Αρκτική και πίσω στο Λος Άντζελες– σε μια μάχη με τον πιο αμείλικτο εχθρό!

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για αυτήν την εβδομάδα

 

Διαβάστε επίσης ποια θα είναι η μεγάλη απώλεια του Netflix από το νέο έτος:

Η δημοφιλής σειρά που «αποχωρεί» από το Netflix τον Ιανουάριο (video)