Καλοκαίρι μετακινήσεων στην τηλεόραση. Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει την κίνηση της χρονιάς, εξασφαλίζοντας συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά, η οποία αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από εννιά χρόνια. Παράλληλα, έχει προχωρήσει σε συμφωνία και με τη Μαρία Μπακοδήμου.

----------

Στον ΑΝΤ1 ακούγεται το όνομα της Δούκισσας Νομικού, ως αντικαταστάτριας της Φαίης Σκορδά, ενώ στο ίδιο κανάλι μετακινείται, αποχωρώντας από τον ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία θα βρεθεί στην πρωινή εκπομπή του σταθμού δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Άκης Παυλόπουλος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος φεύγουν από το Open και θα βρίσκονται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν, ενώ αντίστροφη πορεία θα ακολουθήσει ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, αλλά και ο Δημήτρης Καμπουράκης, ενώ στο Open είναι πιθανόν να βρεθούν ο Μάνος Νιφλής και η Χρύσα Φώσκολου.

Από την κρατική τηλεόραση έχουν μετακινηθεί ήδη στο Open η Χρύσα Μασούρου (διευθύντρια Προγράμματος) η Ίνα Ταράντου, η Μάριον Μιχελιδάκη και η Έλενα Θώδου. Όσον αφορά την ΕΡΤ, από τη νέα σεζόν το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζει ο Απόστολος Μαγγηριάδης, μαζί με μια εκπομπή Στην ΕΡΤ πηγαίνει και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έχοντας προηγουμένως συνεργαστεί στο Open, συζητούν με το Star για πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή η Έλενα Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.