Καλοκαίρι μετακινήσεων στην τηλεόραση. Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει την κίνηση της χρονιάς, εξασφαλίζοντας συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά, η οποία αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από εννιά χρόνια. Παράλληλα, έχει προχωρήσει σε συμφωνία και με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Στον ΑΝΤ1 ακούγεται το όνομα της Δούκισσας Νομικού, ως αντικαταστάτριας της Φαίης Σκορδά, ενώ στο ίδιο κανάλι μετακινείται, αποχωρώντας από τον ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία θα βρεθεί στην πρωινή εκπομπή του σταθμού δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Άκης Παυλόπουλος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος φεύγουν από το Open και θα βρίσκονται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν, ενώ αντίστροφη πορεία θα ακολουθήσει ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, αλλά και ο Δημήτρης Καμπουράκης, ενώ στο Open είναι πιθανόν να βρεθούν ο Μάνος Νιφλής και η Χρύσα Φώσκολου.

Από την κρατική τηλεόραση έχουν μετακινηθεί ήδη στο Open η Χρύσα Μασούρου (διευθύντρια Προγράμματος) η Ίνα Ταράντου, η Μάριον Μιχελιδάκη και η Έλενα Θώδου. Όσον αφορά την ΕΡΤ, από τη νέα σεζόν το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζει ο Απόστολος Μαγγηριάδης, μαζί με μια εκπομπή Στην ΕΡΤ πηγαίνει και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έχοντας προηγουμένως συνεργαστεί στο Open, συζητούν με το Star για πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή η Έλενα Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.