Νέα έφοδο στον ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποίησε η Αρχή για την Καταπολέμηση του μαύρου χρήματος. Η καταδρομική επιχείρηση έγινε με εντολή Χαράλαμπου Βουρλιώτη προκειμένου να αντληθούν όλα τα στοιχεία για συγκεκριμένα ΑΦΜ τα οποία εμφανίζονται να έχουν εισπράξει τεράστια ποσά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και η οικογένεια πολιτεύτριας της ΝΔ, καθώς και οι επιδοτήσεις που έχει πάρει ο σύντροφός της. Πάντως ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης εμφανίζεται προβληματισμένος για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ο προβληματισμός του εστιάζεται στο γεγονός ότι οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ καθυστέρησαν τη συλλογή στοιχείων, δίνοντας πολύτιμο χρόνο σε όσους άρπαξαν μεγάλα ποσά από τις επιδοτήσεις να αδειάσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Όπως αντιλαμβάνεστε εγκυμονεί ο κίνδυνος να κατασχεθεί αέρας κοπανιστός από τους λογαριασμούς όσων εμπλέκονται στη μεγάλη απάτη.

Διαβάστε ακόμη: