Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί παραπονέθηκαν από τον τρόπο που φιλούσαν οι συμπρωταγωνιστές τους, και μάλιστα πολλοί δήλωσαν ότι ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία. Μερικοί δήλωσαν ότι οι συμπρωταγωνιστές τους είχαν άσχημη τεχνική, κακοκοσμία ή ότι χρησιμοποιούσαν πολύ σάλιο.

Σίγουρα δεν είναι τόσο ρομαντικό να φιλάς έναν άνθρωπο που δεν έχεις ερωτική σχεσή μπροστά στις κάμερες και σε όλο το συνεργείο της ταινίας, για να μην αναφέρουμε ότι μια τέτοια σκηνή μπορεί να γυριστεί κανά και ξανά μέχρι να δείχνει πιο αληθινή.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 7 διάσημους ηθοποιοιούς, οι οποίοι φιλάνε χάλια σύμφωνα με τους συμπρωταγωνιστές τους.

Τομ Κρουζ

Η ηθοποιός Θάντι Νιούτον δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη όταν φίλησε τον Τομ Κρουζ στην ταινία “Mission: Impossible II”. Η Νιούτον ισχυρίστηκε ότι τα φιλιά του Κρουζ ήταν υγρά και κάπως αηδιαστικά, ενώ είπε πως όταν γύρισε σπίτι της γκρίνιαζε για το πόσες φορές έπρεπε να φιλήσουν ο ένας τον άλλον.

Τζένιφερ Λόρενς

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ μιλήσε για τις σκηνές όπου έπρεπε να φιλήσει την Τζένιφερ Λόρενς στην ταινία Hunger Games, ενώ ήταν καλεσμένος στο The Tonight Show. Είπε ότι η ηθοποιός έφαγε σκόρδο, ακόμα και τόνο, πριν γυρίσουν τις σκηνές όπου έπρεπε να φιληθούν. Ο Χέμσγουορθ δεν είναι ο μόνος που παραπονέθηκε για την Λόρενς, καθώς ο Τζος Χάτσερσον είχε δηλώσει πως υπήρχε πολύ σάλιο στο φιλί της.

Μπεν Άφλεκ

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Forces of Nature”, ο Μπεν Άφλεκ έπρεπε να μοιραστεί μερικά φιλιά στην οθόνη με την συμπρωταγωνίστρια του, Σάντρα Μπούλοκ. Σύμφωνα με το ranker.com, ο Μπούλοκ πρόσφερε μια μέντα στον Άφλεκ, καθώς η αναπνοή του ήταν πολύ κακή. Αυτό σίγουρα κάνει την ταινία να φαίνεται πολύ λιγότερο ρομαντική τώρα.

Αντζελίνα Τζολί

Ο ηθοποιός Τζέιμς ΜακΑβόι δεν απόλαυσε ιδιαίτερα το φιλί που μοιράστηκε με την Αντζελίνα Τζολί στην ταινία “Wanted”. Μιλώντας στην The Huffington Post για αυτή την σκηνή είπε ότι ήταν πάρα πολύ αμήχανη, ωστόσο θεωρεί πως η Αντζελίνα είναι πολύ cool άνθρωπος.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Μετά τον “Τιτανικό”, ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία “The Beach”, έχοντας ως συμπρωταγωνίστρια την Βιρζινί Λεντουαγιέν. Η Λεντουαγιέν δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν φίλησε τον Λεονάρντο και είχει δηλώσει πως: “Δεν υπήρχε καθόλου πάθος και ευαισθησία στις ερωτικές σκηνές μας. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ στις υποβρύχιες σκηνές μας ήταν να μην πνιγώ. Δεν θυμάμαι καθόλου το φιλί του.”

Χάρισον Φορντ

Η Έλεν Μίρεν είχε την ευκαιρία να φιλήσει τον θρύλο της μεγάλης οθόνης, Χάρισον Φορντ, στα γυρίσματα της ταινίας “The Mosquito Coast”, ωστόσο δεν ήταν όπως το περίμενε. Η Μίρεν δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC ότι ο Φορντ είναι: “Ο καλύτερος και πιο γλυκός τύπος που θα μπορούσατε να συναντήσετε, αλλά δεν μπορεί να φιλήσει – το βρίσκει αδύνατο να φιλήσει μπροστά από τις κάμερες.”

Τζέιμς Φράνκο

Η συμπρωταγωνίστρια του Τζέιμς Φράνκο στην ταινία “Spring Breakers”, Βανέσα Χάντζενς, δήλωσε ότι ο Φράνκο δεν φιλούσε ωραία. Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι θα προτιμούσε να φιλήσει γυναίκα, παρά τον Φράνκο.