Χαμόγελα αισιοδοξίας είχε  η σημερινή μέρα στη Χαριλάου Τρικούπη , αφού τα νέα για την υγεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά -που εισήχθει εσπευσμένα χθες στον Ευαγγελισμό με υποτροπή της βασικής νόσου- είναι καλύτερα.

Τα εσωκομματικά όμως τρέχουν και σύμφωνα με πληροφορίες του radar η Φώφη Γεννηματά δεν προτίθεται να κατεβάσει κάποιον υποψήφιο στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος. Σήμερά το πρωί σε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή στενών συνεργατών της προέδρου έπεσαν στο τραπέζι δυο ονόματα , τα οποία όμως αμέσως ξεχάστηκαν  αφού ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους . Θα έπρεπε ήδη να είχαν ξεκινήσει την προεκλογική τους εκστρατεία, γιατί η απόφαση είναι οι εκλογές να γίνουν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου. Επίσης μια τέτοια κίνηση θα αναιρούσε το λόγο της Φώφης Γεννηματά για ενότητα μέχρι την εκλογική διαδικασία

Σύμφωνα με πληροφορίες του radar τα ονόματα που συζητήθηκαν είναι του  Μανώλη Χριστοδουλάκη και του Παύλου Χρηστίδη. Το ερώτημα που γεννάτε είναι πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν αφού οι «Γεννηματικοί» μετά την απόσυρση της πρόεδρου ήδη δηλώνουν την άρνηση του να παραστούν στην εκλογική διαδικασία.