Ορισμένες πόλεις στην Ευρώπη συνδυάζουν τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για να μπορεί να μείνει κάποιος μόνιμα και να έχει ποιοτικό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές.

Ντέμπρετσεν

Έχει τις χαμηλότερες τιμές ενοικίασης σε όλη την Ευρώπη. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας, το Ντέμπρετσεν είναι γνωστό ως η Καλβινιστική Ρώμη και υπήρξε πρωτεύουσα του έθνους σε πολλές χρονικές περιόδους.

Ταξίδι στην ουγγρική πόλη των φεστιβάλ

Η πόλη φιλοξενεί μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της Ουγγαρίας, όπως η Μεγάλη Μεταρρυθμισμένη Εκκλησία, το Μουσείο Deri και το Θέατρο Csokanai.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μετεγκατάσταση στο Ντέμπρετσεν, αλλά η ζεστασιά και η ειλικρίνεια των ντόπιων του είναι αυτό το χαρακτηριστικό που συνεχίζει να προσελκύει τους διεθνείς τουρίστες κάθε χρόνο.

Γκιόρ

Βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις πρωτεύουσες, το Γκιόρ είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη στην Ουγγαρία και ένα από τα επτά κύρια περιφερειακά της κέντρα.

Τα 10 Καλύτερα Ξενοδοχεία στο Γκιόρ, Ουγγαρία (Τιμές από € 33)

Η πόλη βρίσκεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς δρόμους της Κεντρικής Ευρώπης και στα μισά του δρόμου μεταξύ Βουδαπέστης και Βιέννης.

Η κεντρική πόλη αποτελείται από στενά δρομάκια με ιδιόμορφα παλιά σπίτια σε μια ποικιλία αρχιτεκτονικών μορφών, συνυφασμένων με τα κανάλια του ποταμού.

Οστράβα

Η Οστράβα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Τσεχική Δημοκρατία με πληθυσμό περίπου 297.400. Η πόλη διαθέτει το τρίτο λιγότερο ακριβό ενοίκιο σε όλη την Ευρώπη, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για μετεγκατάσταση μετά την πανδημία.

Όστραβα | Czech Universities Cyprus

Η Οστράβα έχει ως κύρια αξιοθέατα την πλατεία Masaryk, το κάστρο Silesian Ostrava και το Cez Arena. Το Hookey είναι ένα από τα πιο υποστηριζόμενα αθλήματα στην Τσεχική Δημοκρατία και το Cez Arena είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε την πλήρη ατμόσφαιρα ενός παιχνιδιού.

Τορίνο

Το Τορίνο βρίσκεται στη Βόρεια Ιταλία και είναι γνωστό για την εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική και την κουζίνα του. Η πόλη επισκιάζεται συχνά από τα κυριότερα τουριστικά κέντρα της Ιταλίας, όπως το Μιλάνο και η Ρώμη, αλλά η πόλη είναι γεμάτη εστιατόρια, απίστευτη νυχτερινή ζωή και καταστήματα.

Η πόλη του Τορίνο! - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Olympiacos.org

Το Τορίνο βρίσκεται στην καρδιά της Βόρειας Ιταλίας και έχει απίστευτες καφετέριες και πολλά περισσότερα και ενδιαφέροντα μπαρ, όπου τα ποτά συνοδεύονται από πιάτα σνακ.

Αν θέλετε να μετακομίσει κανείς σε μια πόλη που είναι οικονομικά προσιτή και διασκεδαστική, τότε αυτή είναι η ιδανική.

Βερολίνο

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο έχει την πέμπτη φθηνότερη μηνιαία τιμή ενοικίασης στην Ευρώπη.

Η πόλη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη και φιλοξενεί πάνω από 3 εκατομμύρια κατοίκους, καθιστώντας την την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χριστουγεννιάτικο Βερολίνο - Caravel Travel Services

Το Βερολίνο διαθέτει πολύ χώρο πρασίνου, λίμνες κολύμβησης και έχει περισσότερα από 2.500 δημόσια πάρκα και κήπους διάσπαρτα σε όλη του την έκταση, που προσφέρουν στους κατοίκους μια απόδραση από τη ζωή της πόλης.

Διαβάστε για τα 10 πιο παράξενα εστιατόρια στον κόσμο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.