Αίτηση διαζυγίου μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ από τον Μπεν Άφλεκ, με τους φίλους της να έχουν πλέον «βαρεθεί τα καμώματά της».

Πρόκειται για το τέταρτο διαζύγιο της Λατίνας τραγουδίστριας και όσοι βρίσκονται κοντά της, σύμφωνα με μια πηγή από το περιβάλλον της που μίλησε στην Daily Mail, έχουν κουραστεί πλέον από τη χαοτική ερωτική της ζωή.

Βαρέθηκαν με τα καμώματά της οι φίλοι της

«Μετά από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, οι φίλοι της αισθάνονται ότι πρέπει να κοιτάξει μέσα της και να επικεντρωθεί στον εαυτό της αντί σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να είναι και να καταλάβει επιτέλους ποια είναι και τι θέλει από το μέλλον της» είπε η πηγή.

Η 55χρονη Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χωρίς δικηγόρο την Τρίτη – στη δεύτερη επέτειο της εντυπωσιακής γαμήλιας τελετής στη Τζόρτζια. Ως ημερομηνία χωρισμού ανέφερε την 26η Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Η πηγή αποκάλυψε επίσης τον λόγο που επέλεξε αυτή την ημερομηνία για την αίτηση διαζυγίου. «Η Τζένιφερ είχε κουραστεί να την ταπεινώνει ο Μπεν και περίμενε μέχρι την επέτειο των δύο ετών γιατί ήθελε να τον ‘τσιγκλίσει’. Αλλά εκείνος δεν τσίμπησε. Έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό για εκείνο και κατά βάθος το ξέρει αυτό».

Οι 4 γάμοι της Τζένιφερ Λόπεζ

Ojani Noa: 1997 – 1998

Ο Ojani εργαζόταν σε ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι που ανήκε στην Gloria Estefan, όταν γοήτευσε τη σταρ λίγο πριν από το ρόλο της στην ταινία Selena. Μετά από ένα φουρτουνιασμένο ειδύλλιο, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1997. Ωστόσο, ο γάμος τους ήταν βραχύβιος, καθώς χώρισαν 11 μήνες αργότερα.

Μιλώντας στο κανάλι της στο YouTube, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Έχω παντρευτεί τρεις φορές, η μία ήταν για 9 μήνες και η άλλη για 11, οπότε δεν τους μετράω αυτούς τους γάμους».

Cris Judd: 2001-2003
Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Cris Judd, τον πρώην χορευτή της, στις 29 Σεπτεμβρίου 2001.

Εκείνη την ημέρα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μπροστά σε 170 καλεσμένους σε μια ιδιωτική κατοικία στο Καλαμπάσας.
Ο τότε μάνατζερ της Τζένιφερ, Μπένι Μεντίνα, ο οποίος ήταν κουμπάρος εκείνη την ημέρα, συμμετείχε επίσης στο ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού.
Δυστυχώς, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους περίπου έναν χρόνο αργότερα.

Μιλώντας για το γάμο τους, ο Κρις είχε δηλώσει στο US Weekly: «Ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο. Η ιδιωτική σου ζωή παραβιάζεται. Δεν είσαι πλέον ένα φυσιολογικό άτομο. Ο γάμος μα ήταν ένα τσίρκο. Νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συνελήφθησαν προσπαθώντας να ανέβουν στο βουνό… προσπαθώντας να δουν το γάμο μας από κοντά. Στην πραγματικότητα νοικιάσαμε τον εναέριο χώρο».

Μετά το διαζύγιό τους, η Τζένιφερ άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της Μπεν, αφού γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Gigli.

Marc Anthony: 2004-2014
Ο τρίτος γάμος της Τζένιφερ με τον σταρ της latin μουσικής Marc Anthony είναι ο μακροβιότερος από τους τέσσερις.

Το ζευγάρι -που απέκτησε τα δίδυμα Μαξ και Έμμε κατά τη διάρκεια του γάμου τους- παντρεύτηκε σε μια οικεία τελετή στην έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς στις 5 Ιουνίου 2004. Μόνο 40 καλεσμένοι παρευρέθηκαν την ημέρα αυτή, κατά την οποία η Τζένιφερ έλαμπε με ένα στράπλες φόρεμα Vera Wang και κοσμήματα Neil Lane από την κορυφή ως τα νύχια.

Ο γάμος έγινε λίγες ημέρες μετά το επίσημο διαζύγιο του Marc από την πρώτη του σύζυγο, το μοντέλο Dayanara Torres.
Η Τζένιφερ και ο Μαρκ ανακοίνωσαν αργότερα ότι θα έπαιρναν διαζύγιο στις 15 Ιουλίου 2011. Το ζευγάρι εξακολουθεί να παραμένει στενοί φίλοι, καθώς είναι συν-γονείς των δύο παιδιών τους.

Μπεν Άφλεκ: 2022- 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ άρχισαν να βγαίνουν το 2002 και αρραβωνιάστηκαν την ίδια χρονιά. Δυστυχώς όμως χώρισαν μετά από 2 χρόνια πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, το 2022 ανακοίνωσαν πως είναι ξανά ζευγάρι και μετά από πολλές εικασίες για χωρισμό τους τελευταίους μήνες, η Λατίνα τραγουδίστρια έκανε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, ανήμερα της δεύτερης επετείου του γάμου τους.

Διαβάστε ακόμη: