Μπορεί το Μαξίμου να διαβεβαιώνει με κατηγορηματικό τρόπο τους Ευρωπαίους εταίρους και την ντόπια διαπλοκή ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε εκλογές, ούτε και σε παροχές, αλλά στην Πειραιώς φαίνεται ότι δεν έφτασε η σχετική οδηγία.

Για πρώτη φορά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που συνήθως παρέπεμπαν σε δημόσια υπηρεσία γίνεται πραγματικός οργασμός.

Οι συναντήσεις του Παύλου Μαρινάκη με στελέχη των ΝΟΔΕ από ολόκληρη την Ελλάδα, τα σεμινάρια με συμμετοχή υπουργών, οι συσκέψεις με συνδικαλιστές και η ενεργοποίηση ολόκληρου του συστήματος επιρροών του κόμματος, δείχνουν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Στις επόμενες ερωτήσεις τα στελέχη του κόμματος απαντούν στερεότυπα, ότι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκλογές, ανεξαρτήτως το πότε θα τις προκηρύξει ο πρωθυπουργός.

Σήμερα σας αποκαλύπτω μια εγκύκλιο του Γιάννη Μπρατάκου που θα βάλει πολλούς σε πονηρές σκέψεις.

Με την εγκύκλιο ζητάει από τις Νομαρχιακές επιτροπές να ορίσουν από τώρα τους εκλογικούς αντιπροσώπους της ΝΔ και να στείλουν τις λίστες ολοκληρωμένες στα κεντρικά γραφεία.

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για άσκηση ετοιμότητας ή για αιφνιδιασμό που ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πρώτα φρόντισε να κοιμίσει Ευρωπαίους και ντόπιους ότι δήθεν θα εξαντλήσει την τετραετία.