Λιθοφιλία είναι η σεξουαλική διέγερση μέσω πετρών, εφηβαιοφιλία όταν σε ερεθίζουν οι τρίχες του εφήβαιου ενώ ναζόλινγκους όταν αντλείς ευχαρίστηση ρουφώντας τις μύξες κάποιου. Αυτές είναι τρεις μόνο από τις πιο παράξενες σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων σήμερα. Διάφορα φετίχ κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ αλλά μόνο λίγα έχουν αποκαλυφθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

5 διάσημοι star και τα σεξουαλικά φετίχ τους

Quentin Tarantino

Ποδολάγνος, ποδολάγνος και ξανά ποδολάγνος. Μήπως δεν κατάλαβες ότι ο Quentin Tarantino ο ιδιαίτερος σκηνοθέτης είναι ποδολάγνος; Ήταν στην ταινία “From Dusk till Dawn”, όπου πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, ως Ρίτσαρντ Γκέκο όταν ο χαρακτήρας που υποδυόταν έγλειψε την τεκίλα από τα δάχτυλα της Salma Hayek (ναι καλά θυμάσαι αυτή η σκηνή είχε προκαλέσει χαμό). Έπειτα από αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του, πως «έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος» αλλά ποτέ δεν το παραδέχτηκε ξεκάθαρα αναφέροντας πως και άλλοι σκηνοθέτες κάνουν κάτι ανάλογο. Φυσικά η αγάπη του για την ποδολαγνία δεν φάνηκε μόνο στην συγκεκριμένη ταινία αλλά και από όλες εκείνες τις σκηνές που απλά μας δείχνουν τα πόδια των πρωταγωνιστών του σε διάφορες στιγμές. Μάλιστα ο Lowlife, υπεύθυνος σε strip club είχε δηλώσει πώς «νομίζει» ότι ο Quentin Tarantino πλήρωσε κάποτε 10.000 δολάρια για να γλείψει τα πόδια μιας γυναίκας. Δώστε στο Quentin… πόδια, footjob, και ταινίες.

Rihanna

Το hit single της Rihanna “S&M” ήταν ημι-αυτοβιογραφικό. «Το να είσαι υποτακτική στην κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά διασκεδαστικό» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Rolling Stone τo 2011, η 35χρονη τραγουδίστρια. H RiRi είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι της αρέσει να τη δένουν και να της κάνουν spanking κατά τη διάρκεια του σεξ. Το 2011 ήταν άλλωστε και η χρονιά που σύμφωνα με τις δηλώσεις ιδιοκτήτη sex shop στο Παρίσι, στην εφημερίδα The Sun, η απόλυτη ποπ σταρ μπήκε, ψώνισε sex toys μέσα σε μερικά λεπτά και έφυγε βιαστική αφού έκανε όμως πρώτα μεγάλο λογαριασμό. Και μπράβο της!

Angelina Jolie

Οι σαδομαζοχιστικές της επιθυμίες σε αρκετά νεαρή ηλικία είχαν απασχολήσει τον τύπο. Η ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξη της στο παρελθόν ότι δεν έχει διστάσει να χρησιμοποιήσει μαχαίρι κατά τη διάρκεια του σεξ, «θέλοντας έτσι να νιώσει πιο κοντά του».

Ricky Martin

«Μου αρέσει πολύ να προσφέρω golden shower. Το έκανα πριν στο ντους. Είναι τόσο σέξι, ξέρεις, επειδή η θερμοκρασία του σώματός σου και του νερού είναι πολύ διαφορετική», είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Blender το 2005, ο 51χρονος Ricky Martin που χώρισε πρόσφατα. Eίναι πάντα ανοιχτός σε πειραματισμούς στο σεξ άλλωστε είχε δηλώσει. Υπάρχουν στιγμές που επιλέγει πιο ήρεμο σεξ και υπάρχουν στιγμές για ένα καλό χτύπημα στον πισινό, «το είδος του σεξ όπου τραβάς τα μαλλιά και πιάνεις τα αυτιά». Ο Πορτορικανός τραγουδιστής είναι όμως και ποδολάγνος αφού είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «Έχει ένα τρελό φετίχ με τα πόδια, είναι τρελό. Στην πραγματικότητα, είναι κακό. Είναι σαν να λέω: “Γεια, χαίρομαι που σε γνωρίζω (και κοιτάζω προς τα κάτω)”». Μια χαρά είσαι Ricky, πήγαινε μίλα του!

Robert Pattinson

Ο Robert Douglas Thomas Pattinson απολαμβάνει να γλείφει μασχάλες. Ο γνωστός ηθοποιός είχε τη συνήθεια να γλείφει τις μασχάλες της πρώην συντρόφου του Kristen Stewart σύμφωνα με τα όσα είχε τονίσει η ίδια σε συνέντευξή της στην αγγλική Vogue. Το σίγουρο είναι ότι η Σούκι Γουοτερχάουζ, η τωρινή σύντροφος του 37χρονου δεν έχει αναφέρει κάτι σχετικό ακόμη, ποιος ξέρει.

Διαβάστε ακόμη: